kuba.zel Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Dobrý den, mám kartu R4 (NDSL, NDS) a stahuju si do něj hry.... ale když otevřu nějakou hru tak mi DSko zamrzne a nic.. konkrétně u her De Blob 2 a Plant vs. Zombie.. mohu se zeptat nešel by na to nějaký nový firmware?? PŘEDEM DĚKUJI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Nový firmware by to spravil, ale proboha proč máte všichni R4?? Napiš aspoň jak se přesně ta tvoje jmenuje, pak teprve můžu doporučit stažení toho a onoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 nurmálně tuto kartu: http://www.r4ds.me/index-en.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 http://filetrip.net/file.php?id=24559 Zde je několik souborů pro různé karty, stačí najít složku pro tvoji R4, přepsat systémové soubory a mělo by to šlapat (aspoň doufám, do R4 moc nevidím, ale kamarád taha odtud, tak snad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Dobře ale u těch nových souborů nejsou tyto hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 ehm...teď nevím jak to myslíš. Jestli se díváš na tabulku dole u odkazu, co jsem ti posílal, tak je to jen seznam NOVĚ fixnutých her, PvZ a de Blob 2 byly fixnuty už u předešlých updatů (komplet seznam najdeš ve staženém rarku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 ano to jsem myslel děkuji moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 kuba.zel presne tuto kartu mam doma.... chod sem www.r4wood.com stiahni panasonic sd formater a naformatuj si tu micro sd kartu...stiahni ten r4wood a daj si to tam ako firmware miesto toho originalu...pojdu ti aj nove hry... >>> http://www.r4wood.com/pages/PanasonicSDFormatter.html >>> http://www.r4wood.com/pages/Wood-R4-Kernel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Neobsahuje to i Retrogamerův fix? Tam je těch fixů přehršel, celkem bych se divil kdyby i na tu jeho kartu :) ale vidíš do toho líp než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 neviem co to vsetko obsahuje...tu kartu pouziva moj brat na DS Lite..viem len ze to na nej slape lebo som mu to robil a idu tam aj najnovsie hry ako pokemon white a plants vs zombies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 OK taky vyzkouším děkuji moc... A pak mám ještě jeden problém vím že to patří jinam ale zeptám se tu... když si stáhnu nějakou hru např tu: http://frozen-roms.in/download/7924736/NDS/4292_-_Mario_And_Sonic_At_The_Olympic_Winter_Games_%28E%29/ a když ji stáhnu a extrahuju tak objevím moc složek a souborů a nevím co mám na kartu nahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Hra je pouze zabalená dvakrát, stačí ji rozbalit ještě jednou a už dostaneš požadovaný soubor xxx.nds. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 to jo ale jaký soubor mám ještě jednou rozbalit když jich je tam několik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Pff, jsi nikdy neviděl RAR archív dělený na několik částí? Vážně, tohle je naprostý základ práce s počítačem. Ve skutečnosti je úplně jedno, na jaký soubor klikneš, archív se rozbalí tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 ale když tam máš xxx.rar, xxx.ra1,xxx.ra2 až do desíti a všechny jsou děleny po 5mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 zkuste stáhnout a uvidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 A co jako? Prostě dvakrát klikni na nejaký soubor. Zbytek už udělá WinRAR sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Nanaki musi kliknut na ten prvy a z toho to dat rozbalit inak mu bude stale pytat predosle casti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Ne, nebude. Neuč mě rozbalovat, prosím. WinRARu je fuk, odkud se začíná. Už jen tím, že píšeš "ten první", což je zde .r00. Jenže ve skutečnosti "první" je .rar, když už to chceš vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 No však! Stačí kliknout na jakétoliv z těch rarek (nejlépe rar nebo rar1) a odtud vytáhnout další rarko :D a pak vytáhnout z vytáhnutého rarka (proboha to je slovíčkaření), dostaneš soubor s nds. Doteď jsi pracoval na Amize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 V tomto konkrétním případě je to opačně (jeden RAR, který se rozbalí na skupinu RARů, pak už .nds soubor). Ale to je vedlejší. Hlavní, že opravdu moc nezáleží na souboru, kterým se začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Nanaki uz som sa stretol aj s tym kedy zalezalo...ked som otvoril nejaky rar v strede tak mi pri tom subore ukazalo taku sipku ako keby ten subor nebol kompletny a neslo to rozbalit...samozrejme viem ze prvy je rar a nie r00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Je to možné u nějakých nestandartních balení. Zde to ale nehrozí, soubory jsou extrahovat každým způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 tak už to mam stejně díky... A mam ještě jednu otázku je nějaký firmware pro ttds jako u R4 (nejlépe wood) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Firmware pro DSTT je přiložen u toho souboru co jsem postoval výše. DSTT totiž mám a funguje to velice dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.