Secre Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zdravím, koukal sem je tak na youtube na různý vychytávky s psp a zaujala mně věc s xbox ovladačem =D týpek tam ovládal psp ovladačem od xboxu, tak by mně zajmalo jestli to byl fake nebo jestli to fakt jde, popř. jak?? =D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8georgeCZ Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 není těžký ovládat xbox pspčkem..všechno se nastaví přes ir hex kódy a pak se ovládá aplikací iR Shell a ovládat psp gamepadem bude hodně na podobný bázi ;) ale věřim že se v tom dá hrabat určitě i víc :) samozřejmě se teda jedná o psp fat protože má infraport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Secre Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Takže na psp 3k to nepůjde?? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Jestli bude dratovej tak pujde. Ale jestli pres ten infra... tak ti to nepujde infra... maji jen fatka. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Secre
Zdravím, koukal sem je tak na youtube na různý vychytávky s psp a zaujala mně věc s xbox ovladačem =D týpek tam ovládal psp ovladačem od xboxu, tak by mně zajmalo jestli to byl fake nebo jestli to fakt jde, popř. jak?? =D Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.