Safari Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Hele možná už to tu bylo ale nemůžu to najít takže někdo kdo dělá FLASH v Plzni za nějakou přijatelnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Hele možná už to tu bylo ale nemůžu to najít takže někdo kdo dělá FLASH v Plzni za nějakou přijatelnou cenu? U tohoto si nechal flashovat kamarád : 732382932 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Jsem mu uz psal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Safari Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 JO ale radši bych na počkání osobně nechce se mi nikam posílat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 JO ale radši bych na počkání osobně nechce se mi nikam posílat Asi jsi mne nepochopil - to je přesně , co chceš . Na počkání v Plzni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skolis Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 je to spolehlivej člověk. dělal sem u něj už asi 6boxů a vše v naprostej pohodě. cena 800 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devil5 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Cauky,hledam flashera v plzni a vubec nikoho nemuzu najit tak se znovu ptam je nekdo v plzni kdo flashuje?To ho co tu je sem zkousela ale cislo nefunguje a na mail neodpovida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tady máš kontakt na člověka kterej dělá flash bydlí na doubravce 736640397 je to napočkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devil5 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 bohuzel ten napsal ze mam zavolat pristi tyden a kdyz sem se ozvala neodpovedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devil5 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nevite jeste nekdo o nekom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Safari Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 ja si to nakonec nechal udelat u kanalizatora je to spolehlivej clovek rychlej levnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Cau , potrebuju cloveka z + - Plzne ( sem od Pribrami ) co by mel o vikendu cas a flashnul by mi 2x xbox na flash LT 2.0 , obe xka uz flash maj , takze jen upgrade , ozvete se tady , nebo icq : 7529906 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 tady máš číslo domluv se sním. včera jsem si nechal u něj udělat flash 736640397 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 tady máš číslo domluv se sním. včera jsem si nechal u něj udělat flash 736640397 Co je to za flashera ?? Odkud je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Plzeň-Doubravka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Safari Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jo uz sem se taky doslech ze je zase dostupnej. kdyz sem si chtel nechat udelat flash tak sem se nemohl dovolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzordano_Bruno Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Hledám flashera Xbox Slim Plzeň. Nabídky zasílejte na email. Odpovím ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twinky69 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Nejlepší je to poslat Kanalizátorovi.... a máš to za 3 dny doma ... no stress... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 XBOXPLZ Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Zdarec, koupil jsem konzoli a potrebuju poléčit. Funguje ještě někdo v Plzni na počkání? Potřebuju pod stromeček funkční hry pro dcerku:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Safari Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Já osobně jsem poslal Kanalizátorovi máš to do tejdne doma a šlape to bez chyby, rozhodně doporučuju udělat takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinKral Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Zná te někdo nějakýho flashere za přijatelnou cenu z Plzně?? A jak je to s hrama?? Jako na pc nebo se stahujou jinak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sadak3 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Martine, par lidi z plzne znam ale nikomu z nich bzch to nesveril protoze mi nedaji zaruku a jak uz bzlo receno, posli to kanalizatorovi do prahy a budes to mit jak rzchle tak za rozumnou cenu se zarkou ze se ti s tim nic nestane, ja bzl spokojen a domluva je s nim takz suprova. Ohledne stahovani a paleni her se dozvis vice v tutorialech. Prostuduj to a urcite to zvladnes jako kazdy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Ahoj, flashuje to ještě někdo v Plzni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Safari
Hele možná už to tu bylo ale nemůžu to najít takže někdo kdo dělá FLASH v Plzni za nějakou přijatelnou cenu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.