Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NFS MW vs. NFS UR

Stenley11

Recommended Posts

a ty flojdi su v most wanted naozaj vopruz, jednu trat som musel prechadzat 13x, a vzdy ma dostali na tom istom mieste tak som to vymazal, rivals su lepsi

Jo tak to jsem na tom byl úplně stejně, ale nakonec jsem zatnul zuby, vypnul všechno, co by mohlo rušit a dojel to (ale přiznávám, že PSP už málem letěla z okna :D ). Jinak ale naprostej souhlas, policie je fakt nejslabší článek, kterej tuhle jinak pěknou hru dost degraduje :evil: .

UR mám teď na 61%.A nejde mi udělat NITROUS RUN desítka na bronzovou.20 kusů nasbírat je mazec.A musím říct ,že nejlépe jsem se sžil s Chevrolet Corvette Z06.

Tak já mám 67% a zrovna tenhle závod taky ne a ne dojet - sakra, projel jsem 19 a když jsem to zkonil, málem jsem si usek ruce :twisted: . Jinak mě nejvíc přirodtla k srdci Mitsubishi Eclipse, ale důležitý závody jezdím s Lancerem a Skylinem. Jo a bacha, našel jsem tipy k dohrání na 100% a dozvěděl jsem se, že jakmile si koupíš auto, který je i jako Bonus car (Impreza, Corvette, Charger a Skyline), tak hru nikdy na 100% nesplníš, protože se ti potom nevejdou do garáže všechny auta (a já blbec už tři z nich koupil :( )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
UR mám teď na 61%.A nejde mi udělat NITROUS RUN desítka na bronzovou.20 kusů nasbírat je mazec.A musím říct ,že nejlépe jsem se sžil s Chevrolet Corvette Z06.

Tak já mám 67% a zrovna tenhle závod taky ne a ne dojet - sakra, projel jsem 19 a když jsem to zkonil, málem jsem si usek ruce :twisted: . Jinak mě nejvíc přirodtla k srdci Mitsubishi Eclipse, ale důležitý závody jezdím s Lancerem a Skylinem. Jo a bacha, našel jsem tipy k dohrání na 100% a dozvěděl jsem se, že jakmile si koupíš auto, který je i jako Bonus car (Impreza, Corvette, Charger a Skyline), tak hru nikdy na 100% nesplníš, protože se ti potom nevejdou do garáže všechny auta (a já **** už tři z nich koupil :( )

A na tos prisel jak...? Blbost, zvlasni ze ja mam v garazi obe dve, jak bonusovy, tak normalni. Na bonusovy je tam v garazi vlasni misto (presne na 4). Jinak ja mam 90% complete a celou Quick Race Battle mam hotovou a nic my tam nedelalo problemy, Nitrous Runy sou absolut zabavny. Posledni zavod v Dragu si dam snad se vsema autama, ty dragy nejsou moc tezky, ja se ted zrovna ucim driftovat s vsema autama co mam. Ja zase nemuzu udelat v Circuit Race ty Master championaty, to proste nejde. Novice a Pro mam komplet a Master mam 72% a Car Spec 67%

Odkaz ke komentáři

Jj, máš recht, teď jsem na to koukal a vejdou se mi tam taky všechny auta :oops: , tak nevim, co tím chtěl ten "rádce" říct. Možná jsem si to jen špatně přeložil, je to tady

http://www.gamewinners.com/psp/NeedForSpeedUndergroundRivals.htm

Jinak mám 78% (nevím, kde jsem vyhrabal těch 67% :D ). Ten Master je fakt nářez, mám ho na 89% nemůžu odjezdit jeden turnaj Rally Relay. Car spec mám zatím jen 37% a z Quick Play Battle mi chybějí právě ty Nitrous Outrun, mě prostě nejde ten 20-ti brankovej. Drifty jsou super a drag - to je docela zajímavý, s Eclipsem jsem neuhrál pomalu ani jedno vítězství a se Skylinem naopak vyhrál skoro všechno na první pokus (i proti jiným Skylinům :? ).

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :).

Jaka Cobra...? Jinak da best je asi Miata

Odkaz ke komentáři

Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :).

Ford SVT Mustang Cobra R :wink: . Miata, hmm... s tou jsem dojezdil NFSU na PC :) . No a z Rivals je asi.... Eclipse, tou jezdim asi nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Ford SVT Mustang Cobra R :wink: . Miata, hmm... s tou jsem dojezdil NFSU na PC :) . No a z Rivals je asi.... Eclipse, tou jezdim asi nejvíc.

Ten Eclipse, tim Eclipsem :D Asi znova zacnu hrat U2 na PC :)

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Ten Eclipse, tim Eclipsem :D Asi znova zacnu hrat U2 na PC :)

Ta Eclipse, tou Eclipse :twisted: :D . Jj, U2 na PC hraju pořád :wink: a teď jsem vytáhnul i U1 :D .

Coze?? tak to je moc :D Ja jeste hraju MW, bavi me to. Jo a je to ten Eclipse :)

Odkaz ke komentáři

Coze?? tak to je moc :D Ja jeste hraju MW, bavi me to. Jo a je to ten Eclipse :)

Co je moc? Že hraju NFSUR, NFSU a NFSU2 souběžně? :D Když ono je to fakt návykový :P . Jo a MW na PSP hraju taky, ale na PC jsem asi před půl rokem dělal reinstal Win a od tý doby jsem MW ještě nějak nestih znovu nainstalovat :D .

PS: o Eclipse už nemínim diskutovat :D .

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Co je moc? Že hraju NFSUR, NFSU a NFSU2 souběžně? :D Když ono je to fakt návykový :P . Jo a MW na PSP hraju taky, ale na PC jsem asi před půl rokem dělal reinstal Win a od tý doby jsem MW ještě nějak nestih znovu nainstalovat :D .

PS: o Eclipse už nemínim diskutovat :D .

Nechapu jednicku, to uz je vazne stary :D Nehrajes nahodou NFS 1? :lol: MW nainstaluj.

PS: dobre

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu