Stenley11 Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Čaute všichni, Chtěl bych koupit jednu z řšch her NFS MW nebo NFS UR ale nevím kterou nebo spíče která je lepší.I když to vypada jako že to bude asi jedno...Tak kterou :roll: Dík za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Já osobně hraju obě dvě, ale přece jen NFS UR je podle mě lepší, má víc herních módů a propracovanější tuning (samozřejmě oproti PC dost ořezaný, ale stačí). A je i celkově zábavnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Já osobně hraju obě dvě, ale přece jen NFS UR je podle mě lepší, má víc herních módů a propracovanější tuning (samozřejmě oproti PC dost ořezaný, ale stačí). A je i celkově zábavnější. yo sto pro souhlasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronox Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 a ty flojdi su v most wanted naozaj vopruz, jednu trat som musel prechadzat 13x, a vzdy ma dostali na tom istom mieste tak som to vymazal, rivals su lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 NFS UR je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Kup si obě dvě.A pak dej vědět.U mně osobně vede underground. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Kup si obě dvě.A pak dej vědět.U mně osobně vede underground. Čaute všichni,Chtěl bych koupit jednu z těch her Jinak ja sem se ted zase zazral do UR po delsi dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 UR mám teď na 61%.A nejde mi udělat NITROUS RUN desítka na bronzovou.20 kusů nasbírat je mazec.A musím říct ,že nejlépe jsem se sžil s Chevrolet Corvette Z06. Takže Stanley11-Jasně UR!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 a ty flojdi su v most wanted naozaj vopruz, jednu trat som musel prechadzat 13x, a vzdy ma dostali na tom istom mieste tak som to vymazal, rivals su lepsi Jo tak to jsem na tom byl úplně stejně, ale nakonec jsem zatnul zuby, vypnul všechno, co by mohlo rušit a dojel to (ale přiznávám, že PSP už málem letěla z okna :D ). Jinak ale naprostej souhlas, policie je fakt nejslabší článek, kterej tuhle jinak pěknou hru dost degraduje :evil: . UR mám teď na 61%.A nejde mi udělat NITROUS RUN desítka na bronzovou.20 kusů nasbírat je mazec.A musím říct ,že nejlépe jsem se sžil s Chevrolet Corvette Z06. Tak já mám 67% a zrovna tenhle závod taky ne a ne dojet - sakra, projel jsem 19 a když jsem to zkonil, málem jsem si usek ruce :twisted: . Jinak mě nejvíc přirodtla k srdci Mitsubishi Eclipse, ale důležitý závody jezdím s Lancerem a Skylinem. Jo a bacha, našel jsem tipy k dohrání na 100% a dozvěděl jsem se, že jakmile si koupíš auto, který je i jako Bonus car (Impreza, Corvette, Charger a Skyline), tak hru nikdy na 100% nesplníš, protože se ti potom nevejdou do garáže všechny auta (a já blbec už tři z nich koupil :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 UR mám teď na 61%.A nejde mi udělat NITROUS RUN desítka na bronzovou.20 kusů nasbírat je mazec.A musím říct ,že nejlépe jsem se sžil s Chevrolet Corvette Z06. Tak já mám 67% a zrovna tenhle závod taky ne a ne dojet - sakra, projel jsem 19 a když jsem to zkonil, málem jsem si usek ruce :twisted: . Jinak mě nejvíc přirodtla k srdci Mitsubishi Eclipse, ale důležitý závody jezdím s Lancerem a Skylinem. Jo a bacha, našel jsem tipy k dohrání na 100% a dozvěděl jsem se, že jakmile si koupíš auto, který je i jako Bonus car (Impreza, Corvette, Charger a Skyline), tak hru nikdy na 100% nesplníš, protože se ti potom nevejdou do garáže všechny auta (a já **** už tři z nich koupil :( ) A na tos prisel jak...? Blbost, zvlasni ze ja mam v garazi obe dve, jak bonusovy, tak normalni. Na bonusovy je tam v garazi vlasni misto (presne na 4). Jinak ja mam 90% complete a celou Quick Race Battle mam hotovou a nic my tam nedelalo problemy, Nitrous Runy sou absolut zabavny. Posledni zavod v Dragu si dam snad se vsema autama, ty dragy nejsou moc tezky, ja se ted zrovna ucim driftovat s vsema autama co mam. Ja zase nemuzu udelat v Circuit Race ty Master championaty, to proste nejde. Novice a Pro mam komplet a Master mam 72% a Car Spec 67% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Jj, máš recht, teď jsem na to koukal a vejdou se mi tam taky všechny auta :oops: , tak nevim, co tím chtěl ten "rádce" říct. Možná jsem si to jen špatně přeložil, je to tady http://www.gamewinners.com/psp/NeedForSpeedUndergroundRivals.htm Jinak mám 78% (nevím, kde jsem vyhrabal těch 67% :D ). Ten Master je fakt nářez, mám ho na 89% nemůžu odjezdit jeden turnaj Rally Relay. Car spec mám zatím jen 37% a z Quick Play Battle mi chybějí právě ty Nitrous Outrun, mě prostě nejde ten 20-ti brankovej. Drifty jsou super a drag - to je docela zajímavý, s Eclipsem jsem neuhrál pomalu ani jedno vítězství a se Skylinem naopak vyhrál skoro všechno na první pokus (i proti jiným Skylinům :? ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 To Stenley11: Koukni na gamezone.cz je tam video ceska videorecenze NFS:UR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Me se nejvic asi libi ty stary ameriky, i protoze sou novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :). Jaka Cobra...? Jinak da best je asi Miata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :). Jaka Cobra...? Jinak da best je asi Miata Ford SVT Mustang Cobra R :wink: . Miata, hmm... s tou jsem dojezdil NFSU na PC :) . No a z Rivals je asi.... Eclipse, tou jezdim asi nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to mě zas klasika - Japonci (Evo, RX-8, 350Z, Eclipse, Skyline, Supra atd...). Z těch Amerik asi jenom Mustang a Cobra. Ikdyž Neon po "vylepšení" taky vypadá celkem k světu :). Jaka Cobra...? Jinak da best je asi Miata Ford SVT Mustang Cobra R :wink: . Miata, hmm... s tou jsem dojezdil NFSU na PC :) . No a z Rivals je asi.... Eclipse, tou jezdim asi nejvíc. Ten Eclipse, tim Eclipsem :D Asi znova zacnu hrat U2 na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Ten Eclipse, tim Eclipsem :D Asi znova zacnu hrat U2 na PC :) Ta Eclipse, tou Eclipse :twisted: :D . Jj, U2 na PC hraju pořád :wink: a teď jsem vytáhnul i U1 :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Ten Eclipse, tim Eclipsem :D Asi znova zacnu hrat U2 na PC :) Ta Eclipse, tou Eclipse :twisted: :D . Jj, U2 na PC hraju pořád :wink: a teď jsem vytáhnul i U1 :D . Coze?? tak to je moc :D Ja jeste hraju MW, bavi me to. Jo a je to ten Eclipse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Coze?? tak to je moc :D Ja jeste hraju MW, bavi me to. Jo a je to ten Eclipse :) Co je moc? Že hraju NFSUR, NFSU a NFSU2 souběžně? :D Když ono je to fakt návykový :P . Jo a MW na PSP hraju taky, ale na PC jsem asi před půl rokem dělal reinstal Win a od tý doby jsem MW ještě nějak nestih znovu nainstalovat :D . PS: o Eclipse už nemínim diskutovat :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 OFFTOPIC 2Primator: spokojny topic vymazany aby som ta zbytocne nedrazdil. :wink: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Coze?? tak to je moc :D Ja jeste hraju MW, bavi me to. Jo a je to ten Eclipse :) Co je moc? Že hraju NFSUR, NFSU a NFSU2 souběžně? :D Když ono je to fakt návykový :P . Jo a MW na PSP hraju taky, ale na PC jsem asi před půl rokem dělal reinstal Win a od tý doby jsem MW ještě nějak nestih znovu nainstalovat :D . PS: o Eclipse už nemínim diskutovat :D . Nechapu jednicku, to uz je vazne stary :D Nehrajes nahodou NFS 1? :lol: MW nainstaluj. PS: dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 OFFTOPIC Ups, pardon, nechal jsem se unést :oops: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 OFFTOPIC Ups, pardon, nechal jsem se unést :oops: . Nechapem!? :wink: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 OFFTOPIC 2Primator: spokojny topic vymazany aby som ta zbytocne nedrazdil. :wink: :) Hh v poho :) Ok, kdo me prekona s moji metou 90%...? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.