boss94 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Zdravím včechny, chtěl bych zde sestavit seznam LIVE hráčů této závodní hry. Zanechte zde prosím své GAMERTAGY aby sme mohli dát nějaký ten závod:D Muj Gamertag: SCHULLI CZ Sejdeme se na trati............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 přidejte si mě : GT : strejdaluba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Muj Gamertag: optimaljewel292 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 tak já se taky přihlásím: lavooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Ale osobně se mě víc líbí autolog, jelikož když jedu nějakej online závod, tak většinou narazím na *****i, co začnou narážet jen aby tě vyrazili z tratě ... A při nárazech v online závodech je prapodivná fyzika chování aut..... Není to jak v singlu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 gt : r0dneyCZ (druhy znak je nula) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 echidna01 (ale cas pouze pozde vecer, pokud nehraje malej Lego Batman :)))) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 GT:VerdantMilan106 nejlépe na Drag,S Mile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.