michat Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Zdar, mam problém, mam staženou licenci na w7 ultimate a pořád mi skáče že nejspíš nemam origo verzi, nevíte c s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 potřebuješ nějakej aktivátor, hledej na warez fórech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 právě že ten mam, ale asi fakt nefungoval..zkusim jinej, díky. E: a ještě jestli by ste mi poradili nějakej dobrej antivirák, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 microsoft security essentials,ale není moc známy,a potřebuje legal wind,pak ještě AVG nebo Avast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 7, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Antivir je k ničemu, pokud nemáš duležitý data na pc (samozřejmě nemyslim hudbu, filmy atp.) Popřípadě nějakej firewall, ale antivir ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 L: od microsoftu nic, i když je to je kompatibilní, normál antivirák nemam, ale tak měl sem kasperskyho- zasekával pc, avg- pořád troják, i někde sem čet že i nejnovější antiviráky nepřijdou na nový viry..což je pravda..díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Doporucuji avast free antivirus a na youtube si sezen cd key Aby ti porad nevyskakovala ta tabulka nebo cerna plocha tak si pomoci tohoto programu odstran ten legalizator. (removeWAT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michat
Zdar, mam problém, mam staženou licenci na w7 ultimate a pořád mi skáče že nejspíš nemam origo verzi, nevíte c s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.