Domingster Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Zdravím, koupil jsem si hru GTA IV Episodes From Liberty City a když se podívám na LIVE tak se mi hlásí jako obyčejná GTA IV, tak mě zajímá jestli se mi budou počítat ty úkoly. Jestli nejsou jenom do GTA IV, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Pokud myslíš achieventy, což asi myslíš, tak ono je to pouze jako stažitelný obsah do originální hry. Tudíž v profilu bude pouze GTA IV, ale místo 1000G bude mít 1500G. To je těch 500G, co ty můžeš získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Pokud myslíš achieventy, což asi myslíš, tak ono je to pouze jako stažitelný obsah do originální hry. Tudíž v profilu bude pouze GTA IV, ale místo 1000G bude mít 1500G. To je těch 500G, co ty můžeš získat. Ano, přesně tak, bude se to jakoby započítávat dohromady do jednoho "profilu hry" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 A nevíte někdo, jak poznám jaké úkoly v tomto GTA můžu splnit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Jak jaké úkoly jako achievemnty ? nebo ve hře přímo ? :) . Ve hře to poznáš, tak že se podíváš na mapu a tam je písmeno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Myslím ty achieventy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Myslím ty achieventy. Koukni se v menu Dashboardu do toho archivu her co jsi už hrál..tam uvidíš ikonu GTA 4 tak na ní klikni a budeš tam mít napsáno že musíš udělat 1500G nebo tak něco...a pod tim máš napsáno u každýho Achievmentu co musíš udělat abys ho dostal..jen si to musíš přeložit z angličtiny do češtiny a v tom ti pomuže strejda Google...nechápu jak se někdo muže ptát na takovýhle kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dobře, chápu jasný. Asi u 10 posledních je napsáno Ballad Of Gay Tony jenomže to je jen pár úkolů tak mě zajímá jestli třeba půjdou otevřít nějaké achievmenty které by šli udělat v normálním GTA IV ale není za tím napsáno to Ballad Of Gay Tony. Třeba jízda po zadním kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dobře, chápu jasný. Asi u 10 posledních je napsáno Ballad Of Gay Tony jenomže to je jen pár úkolů tak mě zajímá jestli třeba půjdou otevřít nějaké achievmenty které by šli udělat v normálním GTA IV ale není za tím napsáno to Ballad Of Gay Tony. Třeba jízda po zadním kole. Ne nešlo musíš mít i původní hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dobře, chápu jasný. Asi u 10 posledních je napsáno Ballad Of Gay Tony jenomže to je jen pár úkolů tak mě zajímá jestli třeba půjdou otevřít nějaké achievmenty které by šli udělat v normálním GTA IV ale není za tím napsáno to Ballad Of Gay Tony. Třeba jízda po zadním kole. Musíš mít vždy tu hru ze který ty achievmenty vychází, jinak to nepujde...to je jako kdyby si chtěl achievmenty třeba z COD: Black ops a chtěl jsi to odehrát na COD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Jasný chápu. Ale třeba když jsem hrál naposledy, tak jsem zavolal nějaký holce, zajel jsem k ní a poté jsem dostal 5G za to, že jsem byl na rande. Přitom v achievmentech za tímto úkolem nebylo napsáno The Ballad Of Gay Tony. Je mi jasné že nepůjdou udělat ty achievmenty třeba s misemi ze 4 ale nevím, proč by nemohlo jít udělat třeba tu jízdu po zadním kole. Nebo třeba něco v golfu když motorky i golfové hřiště jsou v obouch dílech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 1) V obou dílech máš stejný celý město a ne jen motorky a nějakej golf 2) Místo vyptávání tady, tak jsi si to mohl rovnou vyzkoušet a nezdržovat se tu psanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 no řeknu to takto...ja osobne tu hru mam...treba v bogt jsem udelal achievement po zadnim kole, 5min. při 6 hvezdickach, utect při 4 hvezdičkám...některé ajchy z origo GTA 4(pokud ji máš) jdou udělat v Bogt...popř TLAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ok díky. Hele a nevíš jak se dostat na 4 a více hvězdiček? Mě honily policajti jakou dobu a pořád jsem měl jenom 3. Snažil jsem se po nich střílet a nic. Tak mě zajimá jestli pro to musím něco udělat, nebo to naskočí časem ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ok díky. Hele a nevíš jak se dostat na 4 a více hvězdiček? Mě honily policajti jakou dobu a pořád jsem měl jenom 3. Snažil jsem se po nich střílet a nic. Tak mě zajimá jestli pro to musím něco udělat, nebo to naskočí časem ano. Stačí když zajedeš na letiště a budeš tam střílet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Zde máš popsané jak získat ajchy. http://www.xbox360achievements.org/game/grand-theft-auto-iv/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ještě bych se chtěl zeptat jestli je město úplně stejné jako v GTA IV, protože když hledám skoky které mají být na určitých místech, tak jich najdu sotva polovinu. Tak mě zajímá jestli jen špatně koukám nebo tam nějaké nejsou. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ještě bych se chtěl zeptat jestli je město úplně stejné jako v GTA IV, protože když hledám skoky které mají být na určitých místech, tak jich najdu sotva polovinu. Tak mě zajímá jestli jen špatně koukám nebo tam nějaké nejsou. Nevíte někdo? Koukni se o nějaký komenty zpátky, už jsem to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Nevíte ještě někdo náhodou jak v The Ballad Of Gay Tony pustit multiplayer? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ve hře zmáčkni šipku nahru a v mobilu vyber multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Tak, ještě mám jeden dotaz. Nevíte, jak splnit achievement "Beat a friend in pool"? Jakože jestli stačí když porazím týpka který stojí u kulečníku rovnou, a nebo musím porazit někoho z telefoního seznamu? A kdyžtak jak mám toho kamaráda k tomu kulečníku dostat. A taky by mě zajímalo, kde mám získat padák. Armando ho v nabídce nemá. Btw kdyby někdo nevěděl, mluvím o The Ballad Of Gay Tony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Dobrý díky. To už vím jak se hraje. Spíš mě zajímá jak jí mam dostat na ten kulečník. Nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Zavolej ňákýmu kámošovi a vyber play pool potom co ho vyzvedneš se ti na mapě zobrazí,kde se dá hrát kulečník :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.