Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neupdatovat na dashboard 2.0.13142.0 alebo 2.0.13141.0 !!! Nespusti ziadnu palenku!

Recommended Posts

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Kpt.Morgan napsal:
Moc se v tom nevyznam tak se jak ten blb optam :D Mam xbox 360 elite, ktera nikdy nebyla flashovana, aktualizace taham z netu pravvidelne jelikoz na livku jsem casto.Ted premyslim o flashi konzole tak se ptam co mi pujde a co ne :D KDyz si necham ted udelat flash :DA jak je to moc na hrane s banem :D

Když si necháš udělat flash teď a máš v xku DB 13599 , tak ti půjde vše kromě her v XGD3 formátu , které stejně ještě nejsou na netu k stažení a na nový FW flashe LT+2.0 se teprve čeká . Pokud budeš dodržovat všechny zásady , tak je hraní na live údajně bezpečné . Ovšem s rizikem banu musíš vždy počítat .

Odesláno

Zdar hoši, mám problém. Stáhnul jsem a vysmahnul Dead Island, chtělo to po mě aktualizaci z disku, tak jsem to odklepnul, xbox se po chvíli restartoval a pak to napsalo hlášku, jako že to nemůže přečíst update z disku, reinsert disk, status code: 3151-335A-b800-0f00-c000-0034. Nic s tim nejde dělat, po vypnutí a zapnutí xboxu tam skočí vždycky tohle:cry: Nějaká rada, jak to dostat zpátky do dashboardu ???

Odesláno
  selfcontained napsal:
Provedu update Vašeho xboxu se stávajícím DB (nižším než 2.0.13146) na nejnovější DB (2.0.13599), aniž by došlo ke smazaní původního FW. Odzkoušeno na FW iextreme 1.4 a 1.6. Fungují veškeré wave 12 a wave 13 hry, nepotřebujete tedy nový flash. selfcontained [zavináč] email.cz Šumperk a okolí.

A můžeš nám říci co to má za význam ? Když by ti to někdo dával na provedení , tak se rovnou může nechat udělat nový FW flashe a nevymýšlet takový nesmysl .

Odesláno
  selfcontained napsal:
Provedu update Vašeho xboxu se stávajícím DB (nižším než 2.0.13146) na nejnovější DB (2.0.13599), aniž by došlo ke smazaní původního FW. Odzkoušeno na FW iextreme 1.4 a 1.6. Fungují veškeré wave 12 a wave 13 hry, nepotřebujete tedy nový flash.

selfcontained [zavináč] email.cz

Šumperk a okolí.

Já bych k tomu řekl jen tolik, že zde není prostor pro inzerci a pokud nehodláš pomoci, ale vydělat, dej si nabídku do sekce bazar a neobtěžuj tam kde to nemá co dělat !

Poprosil bych moderátory, aby takové chování bylo postižitelné, nebo alespoň takto závadné příspěvky byly mazány. Já rád pomáhám a nechci za to žádnou odměnu, pokud někdo napíše příspěvek, který je inzerce, nemá v tomto tématu co dělat, protože to není pomoc, ale snaha vydělat !

Odesláno
  Ravendhi napsal:
Já bych k tomu řekl jen tolik, že zde není prostor pro inzerci a pokud nehodláš pomoci, ale vydělat, dej si nabídku do sekce bazar a neobtěžuj tam kde to nemá co dělat !

Poprosil bych moderátory, aby takové chování bylo postižitelné, nebo alespoň takto závadné příspěvky byly mazány. Já rád pomáhám a nechci za to žádnou odměnu, pokud někdo napíše příspěvek, který je inzerce, nemá v tomto tématu co dělat, protože to není pomoc, ale snaha vydělat !

Kde jsi prosímtě přišel na to, že nechci pomoci?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu