toki100 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 mam problem z rotaci nechce se mi otoči fotky ani internet tv nic prostě...v nastaveni jsem se dival a nc jsem nemělni prosim co amm udělat aby mi to šlo když jsme tam ale měl sbrotator tak menu se mi otočilo ale to bylo všechno;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 najed do multitasking lišty,a sjed prstem doprava,a tam bude taky zamek,tak zkus na něj kliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 (kdyby jses ptal: multitasking lišta se zobrazuje dvakrát za sebou rychle zmáčknutím HOME a najed doleva a budeš mit přehravač a nalevo je takový kolečko dokola tak to odklikni ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 jojo dik moc ani nevim jak jsme to mohl vypnout už jde dik moc;) super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
mam problem z rotaci nechce se mi otoči fotky ani internet tv nic prostě...v nastaveni jsem se dival a nc jsem nemělni prosim co amm udělat aby mi to šlo když jsme tam ale měl sbrotator tak menu se mi otočilo ale to bylo všechno;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.