toki100 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 mam problem z rotaci nechce se mi otoči fotky ani internet tv nic prostě...v nastaveni jsem se dival a nc jsem nemělni prosim co amm udělat aby mi to šlo když jsme tam ale měl sbrotator tak menu se mi otočilo ale to bylo všechno;) Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 najed do multitasking lišty,a sjed prstem doprava,a tam bude taky zamek,tak zkus na něj kliknout Citovat
0 honzaik Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 (kdyby jses ptal: multitasking lišta se zobrazuje dvakrát za sebou rychle zmáčknutím HOME a najed doleva a budeš mit přehravač a nalevo je takový kolečko dokola tak to odklikni ;) ) Citovat
0 toki100 Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 jojo dik moc ani nevim jak jsme to mohl vypnout už jde dik moc;) super Citovat
Otázka
toki100
mam problem z rotaci nechce se mi otoči fotky ani internet tv nic prostě...v nastaveni jsem se dival a nc jsem nemělni prosim co amm udělat aby mi to šlo když jsme tam ale měl sbrotator tak menu se mi otočilo ale to bylo všechno;)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.