Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradte co koupit

Bullva

Otázka

Ahoj lidi.. Diky tomuhle foru jsem se trochu priucil co a jak k PSP.. Vsem patri velke diky, ale muj problem spociva v tom, ze vsude se prodavaji only PSP Slim&Lite.. a jak ctu tak zatim neni zadny hack k tomu aby se dali hrat ISO hry. Penizky na originalky nemam,protoze bych nezvladal studium a tim se chci zeptat jestli se daji jeste nekde sehnat FAT verze a za kolik? nove, nepouzite.. nebo je lepsi si pockat nez nekdo dokaze obejit slima? :( Vazne nechci jit do neceho a pak na to jen koukal :( A uz jsem na to nateseny.. dnes jsem mel nazhavenou penezenku ze si to koupim,ale pak me trklo,ze to nebude tak jednoduche vlozit stazenou hru tak jsem si to rozmyslel a nechal PSP lezet v regalu. Vsem budu vdecny zaodpovedi.. Bullva:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ale zase tady jde o duveru, ze to bude fungovat a aby nebyli kolem toho problemy. Za kolik se da sehnat upgradovane PSP fat pripravene uz od vas? Memory stick se da dokoupit? aspon tak 1 gb ? ;) .. hlavne to chce i otecko misto DVD prehravace do auta, ze bych mu tam na nakupy hazel filmy :D aby se v aute nenudil a ja do skoly na hry..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu