BigS Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat jak mám dát fotky do ipod touch 4G přes itunes Myslel jsem že tam bude nějaká skupina jako třeba Filmy,Aplikace Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 no, u iphonu když ho připojíš tak máš na výběr.. ale musíš to nejdřív natáhnoíut do itunes a pak to ipodu, ale zas taková facka to neni- teda aspon pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigS Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 jo jasný ale tam by měla bejt taková kategorie pictures ne? A tu tam právě nemám a i když itunes přeinstaluju tak tam není.. Mám ipod touch.... zkusím stáhnout starší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Starší nestahuj, budeš muset zase updatovat na novější, jinak neuděláš update iTouche. http://dl.dropbox.com/u/1823587/Screen%20shot%202011-04-10%20at%2010.37.08%20AM.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.