Vicfull1 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Chci se zeptat chci si zrušit účet na facebooku, ale k účtu nemám přístup.. Jde to nějak zrušit? Citovat
0 honzaik Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 chce zrušit učet někoho jinýho ne :D hošánku tak to nejde :D jedině si zajeď za zuckerbergem a řekni mu proč a třeba ti to zruší :D (což je teda pí*ovina) :D Citovat
0 Vojtushak97 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Taky jsem nad tím přemýšlel, ale myslel jsem že mu třeba FB vzali nebo tak :-D Citovat
0 Zavorka Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 můžeš maximálně nahlásit učet že porušuje nejaká pravidla Citovat
0 Vicfull1 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Někdo mi ukradl facebook. všechno změnil (heslo,email) a ted se vydává za mě! A já ten facebook chci zrušit poradte mi prosíím jak, případně jak bych se btřeba dostal na účet ;) Díky Citovat
0 TeronCZ Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Máš dvě možnosti, řekni přátelům, že máš novej fb, protože ti starej někdo ukradl. / nebo chceš někomu uškodit a píchnout se mu na jeho účet. Jak už tady bylo řečeno, máš možnost nahlásit za porušování pravidel. Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 e-mail jde taky změnit?tak to už nemáš šanci,zkus obnovit heslo,at ti zaslou nove na e-mail Citovat
0 Artom Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 To je blbost ze jen tak zmenil mail.A jakakoliv zmena ti musela nejdriv prijit na e-mail. Citovat
0 Hawkie Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Při změně mailu stačí zadat heslo. Citovat
Otázka
Vicfull1
Chci se zeptat chci si zrušit účet na facebooku, ale k účtu nemám přístup.. Jde to nějak zrušit?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.