Vicfull1 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Chci se zeptat chci si zrušit účet na facebooku, ale k účtu nemám přístup.. Jde to nějak zrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 To jako že nemáš heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 chce zrušit učet někoho jinýho ne :D hošánku tak to nejde :D jedině si zajeď za zuckerbergem a řekni mu proč a třeba ti to zruší :D (což je teda pí*ovina) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Taky jsem nad tím přemýšlel, ale myslel jsem že mu třeba FB vzali nebo tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 můžeš maximálně nahlásit učet že porušuje nejaká pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Někdo mi ukradl facebook. všechno změnil (heslo,email) a ted se vydává za mě! A já ten facebook chci zrušit poradte mi prosíím jak, případně jak bych se btřeba dostal na účet ;) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Máš dvě možnosti, řekni přátelům, že máš novej fb, protože ti starej někdo ukradl. / nebo chceš někomu uškodit a píchnout se mu na jeho účet. Jak už tady bylo řečeno, máš možnost nahlásit za porušování pravidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 e-mail jde taky změnit?tak to už nemáš šanci,zkus obnovit heslo,at ti zaslou nove na e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 To je blbost ze jen tak zmenil mail.A jakakoliv zmena ti musela nejdriv prijit na e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hawkie Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Při změně mailu stačí zadat heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vicfull1
Chci se zeptat chci si zrušit účet na facebooku, ale k účtu nemám přístup.. Jde to nějak zrušit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.