ccinkyda Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tuto hru už někdo nehrál a co si o ní myslíte, jaká by mohla být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 ........................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Že by sis o ní raději něco přečetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Že by sis o ní raději něco přečetl? víš od toho je tohle forum dělaný, aby se ptalo lidí jaký to je, jestli má smysl to hrát...já taky nekritizuju tvoje témata jako je "kde hledat na foru", to je uplná demence něco takovýho zakládat..když nevíš kde hledat zeptej se moderátorů nebo adminů a nemusíš kvuli tomu zakládat téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 no nehrál jsem to, ale přijde mi to jako taková děcká hra..., která se hodí jenom fakt pro malé děti... maximálně pokud máš více gamepadů a nějaké přátele, kteří hrají, tak jako nějaká party hra. Ostatně udělej si obrázek sám. Trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ccinkyda, ty jsi klaun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ccinkyda, ty jsi klaun! Od tebe to sedí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Já vím,proto to píšu,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Já vím,proto to píšu,ne? OMG xD, jen pro info - to byla ironie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 OMG xD, jen pro info - to byla ironie Osvoj si,prosím,sarkasmus:-D. Vypadá to potom hloupě:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Osvoj si,prosím,sarkasmus:-D. Vypadá to potom hloupě ......................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 ......................................... Přesně tak. Raději mlč:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Přesně tak. Raději mlč:cheesygrin:. Já opravdu nepochopím takové ******y jako jsi ty.., máš kramy ? Nudíš se ? Něco tě žere ? Tak si laskavě takové řeči nech pro příslušníky tvé rodiny, nechci je nijak urazit ale podle toho jak tě (ne)vychovávají, tak se o tebe asi nestarají, já bych někoho jako ty vůbec nepouštěl na net, a nedej Bože ještě na nějaké fórum, příště si blbé kecy nech na doma a pro sebe, a nech nás ostatní normální lid,i žít, děkuju/eme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.