riddle Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 PS3 Move Sharp Shooter Zdravím všechny, koupil jsem si toto zařízení a zprvu jsem byl trochu zklamaný, chaotické ovládání a nepřesné střílení. Ale po pád rodinkách jsem si na to pomalinku začal zvykat a začal laborovat s nastavením. nejvíce mi vyhovuje nastavení v KZ3 toto: * Deadzone Width: 40% * Deadzone Height: 50% * Cursor Sensitivity: 10% * Turn Speed: 60% * Lock Assist: None * Zoom: Hold * Crouch: Toggle nicméně pokud hrajete před televizi ve stoji více jak 2 hodinky tak je to docela zmáhá a nezbývá vám nic jiného než se usadit pohodlně do křesla. Pak raději doporučuji změnit nastavení a aktivovat Lock Assist se snížením deadzone. Nevím ale tak to to bylo pro mě lepší, možná jsem byl už příliš unavený :P . Ovládání mi přijde hodně intuitivní, tlačítka byla opravdu navržena pro hráče FPS. Pokud mátě s tím to hw nějakou zkušenost a trik na lepší nastavení. Podělte se s tím tady pro všichni s Vašimi zkušenostmi.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.