Killzoor Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Prosím poradte nějaké odkazi na všechny věci od stargate třeba brány,zbraně,emp,dhd,atd pls poradte klidně i od garrysmod.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Koukni sem : http://www.stargate.mzf.cz/stargate-add-on-pro-garry39s-mod.a483.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 mě to nefakčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 mě to nefakčí Jakto?Mas spravny patch?atd.. Popis co ti to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 nic mě se to ve hře prostě neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 nic mě se to ve hře prostě neukáže asi to instalujes spatne.Koukni na videa na youtube nebo najdi nekde navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.