BigTomik Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 stahl jsem si hru do konzole jedna se o original z toho duvodu abych šetřil mechaniku ale pořad to po mě chce cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ano, chce to po tobě disk, z důvodů ověření autentičnosti. Ale hra se jen ověří v řádech sekund a pak už mechanika nepracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 stahl jsem si hru do konzole jedna se o original z toho duvodu abych šetřil mechaniku ale pořad to po mě chce cd? Pro upřesnění : Je to hlavně z důvodu ověření , že tu hru opravdu vlastníš . Jinak by si každý mohl hru vypůjčit , nahrát na HDD a hrát bez toho aby si ji kupoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Aby si mohl hrát hry opravdu jenom z disku, musela by mít tvoje konzole JTAG a to bohužel každá mít nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTomik Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 diky za info ale pokud otevřu mechaniku během hrani tak se hra vypne opravdu ta mechanika něběži myslel jsem že beži cirka tak 10 vteřin a pak třeba že ji mohu v klidu odebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 to sem si taky myslel ale bohužel. Každopádně opotřebování mechaniky je naprosto minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigTomik
stahl jsem si hru do konzole jedna se o original z toho duvodu abych šetřil mechaniku ale pořad to po mě chce cd?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.