pancus007 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Čau,mužete mi poradit nejakou hororovou hru na pc?Kromě fear..dead space. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Resident Evil 5, Silent hill.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Left 4 Dead 1,2 Zombie Panic: Source S.T.A.L.K.E.R. Metro 2033 Resident Evil 4 A pak ještě jeden mod v CSS, sice to neni moc horor ale je to pecka... CS:Source Zombie Mod (fakt super,doporučuju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Jo jo diky vsem.A jeste jedna prosba.Slyšel jsem o jedne hře,ale nemužu si vzpomenou na nazev,ale v gameplay bylo jak borec utika v hradu ppred nejakou "příšerou".Nazev byl neco jako insomina..nebo tka nejak Hra je celkem nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Nemyslíš Amnesia: Pád do temnoty?? Ten by odpovídal popisu i tomu "insomina" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Jj nejspis to bude Amnesia btw doporucuju tuhle hru hrat jen za denniho svetla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 nejsem zastáncem CoD ale CoD 5 zombie přes tungle s modem "realism" je fakt pecka, přidává lv do zombíku, 4 povolání atd. a taky Unreal tournament s modem "the heunted 3". a nebo zkus stalkra a metro 2033 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Jo to je ono Amnesia fakt moc dike chlapi.Jo stalker to je dobra hra a metro nejak nemuzu spustit už jsem ho stahoval 2-krat.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Amnesia je hodne dobra....pak jeste Cryostasis je hodne dobry a taky Penumbra...a nebo Condemned....nejsou moc zname...ale jsou daleko vic hororovy nez ostatni(hlavne amnesia a penumbra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ještě Nosferatu není špatný sice je to celkem starý ale bál jsem se u toho celkem dost. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 zkus Cryostasis, ale je to zezačátku takový divný, ale potom to ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ok.Dík PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 DOOM3 Shade:Wrath of Angels Aliens versus Predator, 2 Pathologic nic jiného mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Sorry, že to sem ještě píšu, ale dobrá hororová hry je Bioshock a Bioshock2.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 quake 4, v urcitych castech hry se vyrovnava atmosferou doomovi 3. Potom take doporucuju ten Cryostatis, hodne zajimava hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Crysis 2 pro malé povahy stačí :D .)) A WolfStein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Crysis 2? Hororová hra? O tom silně pochybuju... To je takový spíše SCI-FI Akční střilečka.... nebo vlastně to neni horor vůbec, jen ta scifi střílečka :D A Wolfstein si myslim že to samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrouzek1468626255 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Dead Space 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 já vim, že není horoorová, ale jako jestli to jako já nevim :D:D prostě dělám menší reklamu :D né tak sem se sekl no ... kamarád říkal, že Wolfstein se u toho bál nebo takhle ,,lekl'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Jojo, wolfenstein neni hororovka přímo si myslim ale je docela možný že se u toho někdy lekneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 No nevím, ale u toho Crysis 2 jsem se kolikrát lekl a bál víc, než u posledních Resident Evilů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Daxter to si děláš srandu ne? :D Jinak jako hororovou hru bych ještě mohl doporučit: - Aliens vs. Predator z 2010, není to zas tak "strašidelný" ale může se tam hrát za Aliena, Predátora i člověka, takže gúd :D - Turok, není to přímo hororová ale je to úžasný scifi který si mužeš zahrát i v coopu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 A má to dobrou grafiku ? ten Aliens vs. Predator 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 AvP2 je hra stará, myslim cca 10 let... Ten AvP z 2010 je v podstatě AvP3 a grafika je taková normální jako většina her z 2010 (snad si mě pochopil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 F.E.A.R tohle už nikdy nebudu hrát :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.