Jakcz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Brickl jsem si PS3 a teď už ho mam znovu zpravena a zvova Crackly ale furt mi system jebe ze save game že jsem prej z jineho učtu tak to nemužu loadnou a nebo že jsem trofeje vypnuty nevite někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 tohle jsem vyrešil jedine tak že jsem se prihlasil na PSN a ucet co je v PS3 se synchronizoval s PSN učtem .... což je trochu komplikované se prihlasit na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 hmm to jsem chtěl taky skusit ale nemam jak se přihlasit na PSN a ještě mi to haže problem 80022D11 že soci s trofejema a na druhem učtu to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 No a ještě ke všemu mi nejde pustim LBP originalka ani LBP2 na HDD před tim jsem měl Wutangrza a šlo to teď mam Kneaw a nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakcz
Brickl jsem si PS3 a teď už ho mam znovu zpravena a zvova Crackly ale furt mi system jebe ze save game že jsem prej z jineho učtu tak to nemužu loadnou a nebo že jsem trofeje vypnuty nevite někdo co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.