michat Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Zdar, mam doma volnou klávesnici a tak mě napadlo jestli neni nějakej program nebo aplikace na tvoření beatů, zvuků, melodie atd.. přes klávesnici ?? nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Fl studio je asi nejznamejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 nechci založit zase nový téma tak to dávám sem, neznáte nějakej dobrej ekvalizér pro pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ekvalizery jsou v nekterych ovladacich zvukovky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jsou,a le já jsem přeinstaloval widle a nemam ho :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.