Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Da se spustit jakymkoli spusobem na PSP Go IrShell? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 ne nedá. nejde to nai na psp 3004 s ofw 6.20+. jde top jenom na těch starých 5.03 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Uz jsem to zkousel na 6.35 Jde to jen to hlasi chybu ze neni podporovan FW a nejdou pres to zapinat ISO a temer vse nejde. Takze je to celkem k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 no to je jako kdyby to nešlo vůbec xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Ano mas pravdu. Ale myslim ze homebrewe tak spustit pujde (nezkousel jsem) ISO nejde a multitas... taky nejde coz jsem chtel takze jak riks je to celkem knicemu chtelo by to udelat PACH jako se delal na 5.50 GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.