Hawkie Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Čau, stáhnul jsem si Ubuntu 10.10 (ubuntu-10.10-desktop-i386) a po mountnutí isa jsem spustil soubor "usb-creator.exe". Mám 4 GB flashku, a protože samotnej OS měl něco kolem 700 mb, rezervoval jsem mu tam 1GB. No, dal jsem bootovat flashku a vyskočilo mi akorát černá obrazovka, kde bylo nahoře vlevo bílym písmem napsaný "syslinux 3.82 2009-06-09 EBIOS copyright © 1994-2009 H. Peter Anvin et al" ale nic se nedělo, akorát tem ještě blikala taková ta čárka (ale psát nešlo). Jako správná lamka jsem začal mačkat všechno možný, a jediný na co to reaguje je to, že když zmáčknu Print Screen, tak pípne speaker. Co s tim? :P Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Teď mi došlo, že to bude asi do otázek a odpovědí. Jdu to tam šoupnout, můžete to tady smazat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.