4A8georgeCZ Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ahoj, mám dotaz..nějak se v tom už chvíli hrabu ale nic.. pokud mám cxmb spuštěný přes plugin, jde nějak nastavit vlastní gameboot a ne ten co obsahuje schéma? :?: díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ano jde musis zasahnout do flash0 to bych ti neradil, ale je taky program kde si to hodis a nikam nezasahujes je na strance psp.org. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008120017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8georgeCZ Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 já už svůj gameboot ve flashi mam a bez schématu normálně běhá, jen mě zajímá jestli jde někde vypnout gameboot schemátu aniž bych ho musel upravovat v pc protože ten ho přebíjí automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 To nepujde upravit psp. V pc asi určitě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
4A8georgeCZ
ahoj, mám dotaz..nějak se v tom už chvíli hrabu ale nic.. pokud mám cxmb spuštěný přes plugin, jde nějak nastavit vlastní gameboot a ne ten co obsahuje schéma? :?: díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.