baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ahoj moc vás prosím o odpovědi na mích pár otázek dost mi tím pomůžete. :arrow: 1)Když si koupím PS3 budu muset ještě něco platit (třeba když budu chtít hrát přes net) 2)Připojím k tomu kabel od internetu z pc ?? 3)Budu moct hrát Battlefield Bad Company 2 po netu? Ja vím že ty otázky o mě neříkají že jsem zrovna profík ale radši se chci zeptat než abych si pořídil něco co vůbec nechci. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 1) Ne 2) Ano 3) Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 a jestě jedna otázka když si budu chtít stáhnout demo nebo beta verzi tak jestli me to bude neco stát nebo to je taky zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Také zdarma. Jediné, co se případně platí jsou DLC a to ne všechny. Vždy záleží na konkrétní věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 a kde to kdyžtak stáhnu ? a dekuji ti za odpovědi dost mi pomohly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Veškerý stahovatelný obsah se nachází v "Playstation Store". Pokud si připojený k internetu, určitě ho v hlavním menu najdeš. Bude sice nutné založit účet, ale to není těžké a postup je popsán poměrně spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
baresacek
Ahoj moc vás prosím o odpovědi na mích pár otázek dost mi tím pomůžete.
:arrow:
1)Když si koupím PS3 budu muset ještě něco platit (třeba když budu chtít hrát přes net)
2)Připojím k tomu kabel od internetu z pc ??
3)Budu moct hrát Battlefield Bad Company 2 po netu?
Ja vím že ty otázky o mě neříkají že jsem zrovna profík ale radši se chci zeptat než abych si pořídil něco co vůbec nechci.
Předem děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.