baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Ahoj moc vás prosím o odpovědi na mích pár otázek dost mi tím pomůžete. :arrow: 1)Když si koupím PS3 budu muset ještě něco platit (třeba když budu chtít hrát přes net) 2)Připojím k tomu kabel od internetu z pc ?? 3)Budu moct hrát Battlefield Bad Company 2 po netu? Ja vím že ty otázky o mě neříkají že jsem zrovna profík ale radši se chci zeptat než abych si pořídil něco co vůbec nechci. Předem děkuji za odpovědi. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 1) Ne 2) Ano 3) Ano Citovat
0 baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 a jestě jedna otázka když si budu chtít stáhnout demo nebo beta verzi tak jestli me to bude neco stát nebo to je taky zdarma ? Citovat
0 Nanaki Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Také zdarma. Jediné, co se případně platí jsou DLC a to ne všechny. Vždy záleží na konkrétní věci. Citovat
0 baresacek Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 a kde to kdyžtak stáhnu ? a dekuji ti za odpovědi dost mi pomohly. Citovat
0 Nanaki Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Veškerý stahovatelný obsah se nachází v "Playstation Store". Pokud si připojený k internetu, určitě ho v hlavním menu najdeš. Bude sice nutné založit účet, ale to není těžké a postup je popsán poměrně spolehlivě. Citovat
Otázka
baresacek
Ahoj moc vás prosím o odpovědi na mích pár otázek dost mi tím pomůžete.
:arrow:
1)Když si koupím PS3 budu muset ještě něco platit (třeba když budu chtít hrát přes net)
2)Připojím k tomu kabel od internetu z pc ??
3)Budu moct hrát Battlefield Bad Company 2 po netu?
Ja vím že ty otázky o mě neříkají že jsem zrovna profík ale radši se chci zeptat než abych si pořídil něco co vůbec nechci.
Předem děkuji za odpovědi.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.