Michaal Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdar borci. Vyhrabal jsem po dlouhé době ze šuplíku N73. Nemám na ní nabíječku. Naššl jsem pouze datovej kabel. Nainstaloval jsem si Nokia pc Suite, ale datový kabel nenabíjí. JDe to vůbec? Já mysel, že jo. Bohužel nemám pam. kartu takže nemůžu dát velkokapacitní přenos. V něm by možná to nabíjení šlo. V PC suite synchronizaci to nenabíjí :( Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdar borci. Vyhrabal jsem po dlouhé době ze šuplíku N73. Nemám na ní nabíječku. Naššl jsem pouze datovej kabel. Nainstaloval jsem si Nokia pc Suite, ale datový kabel nenabíjí. JDe to vůbec? Já mysel, že jo. Bohužel nemám pam. kartu takže nemůžu dát velkokapacitní přenos. V něm by možná to nabíjení šlo. V PC suite synchronizaci to nenabíjí :( Díky moc za odpověď. N73 se neumi nabijet z kabelu od PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Aha tak to ej naprd :( Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.