Artom Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím Poraďte mi někdo prosím nějaké hry v žánru RPG,strategie a závodní Už jsem vyzkoušel většinu známích a další mě už nenapadají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 moh 2010, flatout UC, AOE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 AION :) skvělý MMORPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 na medal jsem slysel nic moc recenzi v replayi takze do toho se mi moc nechce :) Taky jsem premyslel o AION ale do online rpgeckach se mi nechce poustet :) (je to strasny zrout casu :D ) a taky mam tu jeste wow ;) Diky za rady a prosim radte dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Z Rpg doporucuju Drakensang jako strategii Anno 1404 a se zavodni hrou bohuzel neporadim protoze je nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 KOTOR 1/2, nejlepsi RPG ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Z Rpg doporucuju Drakensang jako strategii Anno 1404 a se zavodni hrou bohuzel neporadim protoze je nehraju :) Super,tuhle strategii jsem driv videl a chtel jsem si ji zahrat.Diky Ano Star Wars se mi libi jen jako Action.Ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Delas chybu, prijdes o jedno z vubec nejlepsich rpg vubec (a to rika clovek, ktery mel take rad star wars jen jako akcni hry ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 jakykoliv RPG od bioware je Epickej kousek pak ještě zaklínač je Epic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 závodní tak určitě test driver unlimited 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Me se moc nelibi rpgcka kde se musi ovladat vice postav jako je Dragon age,dragensang Jinak dekuji za rady a piste dal ;) Ted pujdu tahat to Anno 1404 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 RPG to je moje :) Zkus Gothic serii,TES serii, Mass effect 1,2 a Dragon age 1,2 ( proste bioware bezkonkurecni) pak jsou dobry, Risen, Two wolrds 2, Assasin creed 1,2... no je toho hrozne moc :D Mozna jeste Stalker by se dal trosku pocitat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No jestli pocitas ME2 jako RPG, tak to musis STALKER pocitat jistojiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Asi jo, ja Stalkera hral jen chvily ale ME2 je rozhodne RPG a hodne dobry tesim se na ME3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Je to RPG ale uz hooooooodne akcni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Vampire the Masquerade: Bloodlines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Mas pravdu... ale je taky hooodne dobry :D Hele ja mu rekl jen svuj nazor :) Jinak jsem si vzpomel na Baldurs Gate, Diablo atd.. no ale myslim ze tydle vsechny hry znas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 O tom zadna, miluju serii Mass Effect a na trojku se tesim jak malej jarda, ostatne na vsechno na co Bioware sahne se promeni ve zlato ;) Coz mi pripomina dalsi dobre, mozna trosku opomijene Biowarske rpg Jade empire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Jade empire mě zas tak moc nechytlo, je to teda pěkně udělaný ale až moc konzolově zjednodušený. Nejlepší je ale klasika, diablo 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ted jsem si vzpomel na Lost planet.Hral jsem to na xku jako demo proti tomu bossovi jak mel na zadech ty krystaly a zabil jsem ho nejmene 5x takze Lost planet je dalsi adept ;) Nevite prosim jak se jmenuje takove japonske rpgcko kde byl nejakej general a vedl armadu.Videl jsem nekde gameplay a tam utocil s velkou armadou na nejakej hrad. Ano diablo jsem uz dohral nekolikrat a ted se ceka na 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Presne tak BioWare umi... tu hru urcite zkusim slysim o ni prvne. Jeste jsem si vzpomel na Red Alert, Starcraft 2, Warcraft atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Presne tak BioWare umi... tu hru urcite zkusim slysim o ni prvne. Jeste jsem si vzpomel na Red Alert, Starcraft 2, Warcraft atd... Starcraft me ze zacatku bavil ale potom omrzel.Ale to Warcraft to byla pecka meho mladi :) Jeste pred rokem jsem hrat TFT po eurobattle.netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Tak jsem stahl lego herry potter 1-4 years.A ted jsem dohral Battlefieldy BC2 a fakt pecka hra.Nevite jestli battlefield 3 bude navazovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 BC2 jedině jako mulťák :D singl mě bavil od sanque del toro až do konce (chytnul mě příběh) ale s mp se to vůbec nedá srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ja si myslim ze by me prave ten multak nebavil :) Hraji COD:MW2 jako multak a ten je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.