p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 co říkáte na nový wwe all star?mě osobně se docela líbí protože konečně přišli s něčím novým SMACKDOWN VS. RAW 2011 se něčím moc neliší od předchozích titulů a nic nového ani nepřineslo,já se u all star i často zasmál jak to vývojáři vtipně podali:cheesygrin: např.když dáte suplex vyskočíte 5 metrů do vzduchu a když dopadnete tak je krásně vidět nárazová vlna :cheesygrin: to se mi asi nejvíc líbí potom taky jak vylepšili systém zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Sem velkej fanousek wrestlingu a her o nim taky presne myslim si ze SVR 12 se nebude vubec lisit od predchozych dilu mozna novym rostrem to je vse...WWE all stars mam a je to fakt zajimavy hlavne ty skoky celkem dobra hra 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 u all stars se ti moc často nestává že když dostaneš finisher s misteriem od big showa že se válíš jak prase a nevstaneš ani po 2 minutách to mě u svr docela vadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 tady ta hra sem mi moc nelíbila,v grafice je to nějaký divný,od smackdown vs raw je to nějak moc rychlý,je to něco jak TNA wrestling,já bych se radši přiklonil k smackdown vs raw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.