Peter_King Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Avatar Legends Tento měsíc by měla vylézt na povrh hříčka typu RPG která se bude hrát s vaším avatarem. Budete běhat po světě který vytváří samotní uživatelé. Budete plnit questy a zabijet a kouzlit proti různým nestvůrám. Hra bude stát 400 Microsoft Points v Indie Games Mě by teď zajímalo jestli o tom ví někdo více, jestli se bude dát koupit i pod českým účtem a jestli to bude něco ve stylu MMORPG, jako že v tom světě budu běhat s ostatníma Avatarama třeba ty co mám v přátelých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Kdyz jsem o tom jen cetl, prislo mi to zajimave, ale ten trailer zabil vsechny me nadeje v titul....takhle "osklivou" hru jsem uz dlouho nevidel..nejde mi ani tak grafiku jako o herni design....ten svet na me pusobi strasne prazdne a depresivne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 to vypadá fakt luxusně :D Nevíte někdo kde se daj sehnat nějaký ty Body na stahování za nějakou levnější cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Na internetu ;) Zkus to tady na foru...jsou tu i ty super levne podvodne MSP ;) Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.