Peter_King Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2011 Avatar Legends Tento měsíc by měla vylézt na povrh hříčka typu RPG která se bude hrát s vaším avatarem. Budete běhat po světě který vytváří samotní uživatelé. Budete plnit questy a zabijet a kouzlit proti různým nestvůrám. Hra bude stát 400 Microsoft Points v Indie Games Mě by teď zajímalo jestli o tom ví někdo více, jestli se bude dát koupit i pod českým účtem a jestli to bude něco ve stylu MMORPG, jako že v tom světě budu běhat s ostatníma Avatarama třeba ty co mám v přátelých. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2011 Kdyz jsem o tom jen cetl, prislo mi to zajimave, ale ten trailer zabil vsechny me nadeje v titul....takhle "osklivou" hru jsem uz dlouho nevidel..nejde mi ani tak grafiku jako o herni design....ten svet na me pusobi strasne prazdne a depresivne :) Citovat
ccinkyda Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2011 to vypadá fakt luxusně :D Nevíte někdo kde se daj sehnat nějaký ty Body na stahování za nějakou levnější cenu? Citovat
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2011 Na internetu ;) Zkus to tady na foru...jsou tu i ty super levne podvodne MSP ;) Sry za OT Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.