bagoun Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 cau hele stava se mi dneska ze se mi treba v psp sekne nakej cudlik nebo tak mi to blbne a pak se mi obcas to psp vypne a kdyz ho zapnu pise to gen recovery a je tam takovy menicko .nevite co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bagoun Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 treba kdyz zapnu vice city stories normalne to jede ale jakmile se zacne nacitat uz hra tak se mi to psp vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bagoun Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 a taky ze kdyz chci vypnout hru tak dam home a nejde mi to menu ovladat porad ovladam hru ...musim zamknout a odemknout psp aby mi to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 1. nezakladej thread s nicnerikajicim nazvem 2. nauc se pouzivat "edit" 3. pokud uz chces pomoct tak by neskodilo napsat co mas za typ PSP a jaky fw; nicmene na hw chybu to nevypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 takze ty ho mas flash ja bych s aktualizioval na OFW (treba na 6.20). A pak bych to zase flashnul. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8georgeCZ Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 takze ty ho mas flash ja bych s aktualizioval na OFW (treba na 6.20). A pak bych to zase flashnul. :) z 6.20 to neflashne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-d-prometheus-iloader-dg-na-5-03-psx-podpora-update-5-3-2011 nebo pandora ale jaky typ ma pspcka+ CFW. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bagoun
cau hele stava se mi dneska ze se mi treba v psp sekne nakej cudlik nebo tak mi to blbne a pak se mi obcas to psp vypne a kdyz ho zapnu pise to gen recovery a je tam takovy menicko .nevite co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.