kasal Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Zdravim hledam lidi kdo semnou koupi hru Dungeon Hunter: Alliance . Cena je 350 kc takze kazdej da 70Kc. Mam kreditku takze muzu zaplatit ja :D :arrow: Seznam 1. vaok-cz (zaplatil) 2 Matt54(zaplatil) 3 DJ Trabant (zaplatil) 4 Rocko (zaplatil) 5 seth123(zaplatil) Muzem na to slozit i partu :D a muzem hrat onlive :D (jako na pc diablo po lanu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Já se hlásim + kámoš ten se sem ale teprve zaregistruje a nejspíš zejtra se přihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 ok staci kdyz mi das heho nick na psn a posles mu info o platbe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 A jak ti to máme zaplatit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 platba na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Trabant Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Já sem ten třetí teda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 ok jsi tam :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Trabant Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 na PSN sem Hurricane-Low Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Chlapi kdyby ste pak chteli dat multak tak si me pridejte...Ale dejte do zadanky ze jsete z CF...prazdny zadanky okamzite mazu...Hra je dost tezka mam Lv.8 a jsem u bosse a ne a ne ho dat navic hra nejde nejakym zahadny zpusebem spustit znova a importovat charakter.Tudiz nemuzu dopredu ani se vratit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Hlasím se hru určitě chci tak si mě můžeš zapsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 máš ještě volnej slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Měl bych také zájem ....i když vím, že je už asi plno - mohli bychom udělat další skupinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 kdyby někdo odstoupil dej vědět bral bych slot a nebo kdyby někdo založil další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 zatim nekupujte hra ma bug v multiplayeru neni mozne se pripojit se stavajici postavou na kamaradovu hru je o tom spousta for na googlu a mam stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Kdyby nahodou, hlasim se taky o nejaky volny slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 zatim nekupujte hra ma bug v multiplayeru neni mozne se pripojit se stavajici postavou na kamaradovu hru je o tom spousta for na googlu a mam stejny problem z psn store jse ted neda nic koupit PlayStation Network, muze to byt zapricineno udrzbou site PSN, pretizenim serveru PSN nebo chybou u Vaseho provozovatele internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Tak jak to vypadá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Myslim ze staci zalozit hru a najit si ji v lobby.Pres invite to nejde doufam ze to brzy spravi protoze ta hra je hodne dobra.Na PSN jedina svyho druhu coz je docela ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 mam 4 volne sloty pokud by mel nekdo zajem vymenou za nejakou plnohodnotnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 mam 4 volne sloty pokud by mel nekdo zajem vymenou za nejakou plnohodnotnou hru Měl bych zájem o jeden slot. Ale nenabídnu ti asi nic :) Můžu jen poslat peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Hra je zaplacena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 pošli teda ty příhlašovací udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 mate to tam :D all :D pokud jsem zapomenl jsem na psn a nebo na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Už stahuju tak dík. Multak svama zahraju, moje PSN : Tullvan tenhle tejden nebudu mit moc cas sem porad v praci ale pristi tejden skoro porad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 je to dobry? muze nekdo zhodnotit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.