Freeze Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ahoj má tu někdo volant pro xbox Porsche 911 GT2 Wheel od fanatec? Chtěl bych se zeptat na pár věcí okolo něj. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ahoj má tu někdo volant pro xbox Porsche 911 GT2 Wheel od fanatec? Chtěl bych se zeptat na pár věcí okolo něj. Díky Napiš otázky a dostaneš odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ok Mám volant logitech MOMO a když s nim otáčim tak během toho sou cejtit jakoby zoubky od ozubenejch koleček co hejbou s volantem přes Forcefeedback dělá to u tohohle taky nebo je to čistě plynulí? A ještě když má volant 900° protáčení, neni to moc velká makačka? Nehraje se s tím blbě? Přecijenom ten logitech má jen asi 240° a nekdy s nim musim kvedlat ze strany na stranu jak šilenej, při představě že bych ho musel protáčet o nějakejch 450° mi to přijde docela blbí. A ještě by mě zajímalo jestly bude kompatibilní s novým xboxem co bude po 360tce abych nemusel kupovat další bezmek za 12K ale to tady určitě nikdo vědět nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Freeze
Ahoj má tu někdo volant pro xbox Porsche 911 GT2 Wheel od fanatec? Chtěl bych se zeptat na pár věcí okolo něj. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.