Pepino100 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Zdravím má tady někdo tuhle hru? Já si ji koupil a potřeboval bych poradit s kalibrací. AJ umím asi 2 slova tak nevím co po mě Duke chce. Předem díky P.S. jestli už tady tohle téma někde je omlouvám se ale nenašel jsem ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Zdravím no tak po pár měsících koukám a žádná reakce. Ale to nevadí já už na to přišel. Teď bych prozměnu potřeboval vědět jak u téhle hry zprovozním 3D. Ale tady na to asi stejně nikdo reagovat nebude. Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 3D zprovoznis jen pokud to hra umoznuje (tzn je udelana i do 3D) a pokud ano, tak musis mit na 3D vybaveni =). Ono to je vcelku logicke, ze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 No, diky za radu. To mě vážně nenapadlo. No každopádně na obalu hry je logo 3D. Každá hra která to logo má ve 3D jde. Co se vybavení na 3D týče tak PS3 tuhle funkci umožňuje. Tv kterou mám(Panasonic ST30) to umožňuje taky a brýle mám samozřejmě taktéž. Jo a mám to propojené HDMI kabelem 1.4 Takže hrou a vybavením to nebude. Jen tu položku v tom nastavení té hry nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnHavri Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 S 3D ti nehelfnu ale jestli si to budes chtit dat on-line tak si me pridej na PSN Nick mam jako tady + je v podpisu Jestli tohle hraje jeste nekdo tak se ozvete muzem si pomoct v ziskani on-line trofejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 3D se nastavuje v menu PS3 ? nevím to přesně ale zkus se podívat tam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.