sexmax Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj ,cetl jsem ten navod na hrani z flash disku ,ale kdyz nemam FMCB tak se to dela jak? moje konzole flashku nevidi po pripojeni ,takze do ni nemuzu nic nahrat. konzoli mam z druhe ruky tak nevim podrobnosti o chipu, je tam nejaky browser a settings -tam sem nic o usb nenasel(nejake povoleni) a v browseru se mi zobrazi jen memory card. diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Stahni si UlaunchElf cd nebo dvd verzi , tu normalne nabootujes jako ps2 hru , ten uz flashdisk uvidi a z toho si muzes nainstalovat Free mc boot na memory kartu . http://www.4shared.com/file/CyZcyuGf/uLaunchELF_v412_ISO.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 jdu to zkusit ,dekuju za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 hm tak po vypaleni disku ,mi ho to sice vidi ,ale po spusteni se na chvili objevi cerna obrazovka a skoci to zpet do menu a nic se nestane :-( jo a ten chip mi to pise pred spustenim hry na obrazovce Matrix infinity 1.93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.