FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, koupil jsem si Pandoru, ale kdyz ji dam do psp tak se rozsviti zelena kontrolka a po 5 vterinach se vypne a nic se nestane. Muzete mi prosim vas poradit co s tim ? dekuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 a mms máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 jojo, uz mi to jde_akorat kdyz mi naskoci to pandora menu tak tam nikde neni install nizsiho ofw(potrebuju downgrade z 6.37) - jak to tam mam dat pls ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 číms vytvářel mms, Kdyžtak si stáhni xgen pandora v2 a v tom si vytvoř mms, pak by to měla bejt hnedka první možnost /install CFW 5.50 GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Delal jsem to pomoci PSPgrader, zkusim ten xgen snad to pujde...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 nj ale ty vlastně nemáš k dispozici už flashnutý psp co. to ti ten xgen stejně nepunde každopádně v tom pspgraderu to určitě taky jde. stáhni si psp grader v008 a musí ti to jít. To ti nainstaluje cfw 5.00m33-6, pak si můžeš udělat update na 5.50 gen nebo prostě cokoliv budeš chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 jo naistaluje to 5.00m33-4 a kdyz uz davam update a dam X tak skoci level battery is low, jako ze potrebuje nabit nebo co to znamena ? EDIT : uz mi to jde, diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FandysKade
Ahoj, koupil jsem si Pandoru, ale kdyz ji dam do psp tak se rozsviti zelena kontrolka a po 5 vterinach se vypne a nic se nestane. Muzete mi prosim vas poradit co s tim ? dekuju moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.