FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, koupil jsem si Pandoru, ale kdyz ji dam do psp tak se rozsviti zelena kontrolka a po 5 vterinach se vypne a nic se nestane. Muzete mi prosim vas poradit co s tim ? dekuju moc. Citovat
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 jojo, uz mi to jde_akorat kdyz mi naskoci to pandora menu tak tam nikde neni install nizsiho ofw(potrebuju downgrade z 6.37) - jak to tam mam dat pls ?? Citovat
0 Raczek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 číms vytvářel mms, Kdyžtak si stáhni xgen pandora v2 a v tom si vytvoř mms, pak by to měla bejt hnedka první možnost /install CFW 5.50 GEN Citovat
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Delal jsem to pomoci PSPgrader, zkusim ten xgen snad to pujde...diky Citovat
0 Raczek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 nj ale ty vlastně nemáš k dispozici už flashnutý psp co. to ti ten xgen stejně nepunde každopádně v tom pspgraderu to určitě taky jde. stáhni si psp grader v008 a musí ti to jít. To ti nainstaluje cfw 5.00m33-6, pak si můžeš udělat update na 5.50 gen nebo prostě cokoliv budeš chtít Citovat
0 FandysKade Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 jo naistaluje to 5.00m33-4 a kdyz uz davam update a dam X tak skoci level battery is low, jako ze potrebuje nabit nebo co to znamena ? EDIT : uz mi to jde, diky ;) Citovat
Otázka
FandysKade
Ahoj, koupil jsem si Pandoru, ale kdyz ji dam do psp tak se rozsviti zelena kontrolka a po 5 vterinach se vypne a nic se nestane. Muzete mi prosim vas poradit co s tim ? dekuju moc.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.