michat Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Zdar, mam problém, mám problém se připojit na LIVE, zadám ID a chce to p mě aktualizaci, tu dám a pořád to chce ID a aktualizaci, nevíte co s tim? hra je origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 refreshh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 refreshhh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 myslíš aktualizaci profilu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 no, jo..tu dám, doběhne to , a pak to chce znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 fakt nevííte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 nevim ale mě se to děje taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 LIVE je ♥♥♥♥ taky mi to nejde :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Kdyz na nic nemuzes prijit tak si stahni crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 tak jako štve mě to trošku, ale zas tak to neřeším :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Kdyz na nic nemuzes prijit tak si stahni crack. A to pomuze? Když mám original? Mě de o to že chci hrát multiplayer ale ono se to updatuje a pak to chce zase a takhle furt do kola ja to mám nějaký po**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 s creckem ti to nepojede vubec,mam taky origo a taky mi to dělalo to samý a nějak sem to rozchodil ale je to přes rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 když si dáš do originální hry crack, tak je z toho ilegal pokud vím.. nejsou tam totiž originální soubory, takže je pravděpodobný že tě to nepustí na online.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 když si dáš do originální hry crack, tak je z toho ilegal pokud vím.. nejsou tam totiž originální soubory, takže je pravděpodobný že tě to nepustí na online.. No to je taky ze posledni moznost.Samozdrejme ze to nepujde online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No to je taky ze posledni moznost.Samozdrejme ze to nepujde online. Ale my se bavíme o online OMG precti si to odznova!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Ale my se bavíme o online OMG precti si to odznova!!! Ty si to radsi precti;) On se nemuze pripojit do hry kvuli Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jo ale do multiplayeru a nech si ty svý fotříkovský smajly. To mě dokáže nas*at nejvíc.. když někdo nemá pravdu hraje si na... A aby si tu hru mohl hrát tak potrebujes zdolat Live. a ten se furt aktualizuje ale pak se nejak stane ze i když se aktualizoval tak se musí aktualizovat znova a takhle to jede do nekonečna a když se to elitě nejšťastnějších podaří sdolat tak si zahrajou multiplayer O KTEREJ JIM ŠLO CELOU DOBU!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Zeptej se nejdriv uzivatele ;) a kdyz ti tyhle smajly vadi tak bez na jine forum a nehraj si tu ty na nejakeho hrdino ty decko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jaj ty si neviděl GTA4 ani z rychlíku tak tady na mě nekeruj. jestli ti něco vadí ignoruj mě ale jde o online hraní u ničeho jinyho to nepotřebuješ kdyby si aspoň jednou hral GTA4 z originalky věděl bys to. a jedine decko ses tady ty protože nikdo a nic jinyho nedokáže hrát WoW tak jako děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jaj ty si neviděl GTA4 ani z rychlíku tak tady na mě nekeruj. jestli ti něco vadí ignoruj mě ale jde o online hraní u ničeho jinyho to nepotřebuješ kdyby si aspoň jednou hral GTA4 z originalky věděl bys to. a jedine decko ses tady ty protože nikdo a nic jinyho nedokáže hrát WoW tak jako děti. Ty ses dobrej ... :D.Gta4 jsem uz hral ;) Jo budu ignorovat ale nejradeji bych te potkal nekde na ulici.Za pocitacem si kazdej muze hrat na hrinu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.