szoteka Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Lidi mam doma jen notase, tak chci na vypalovani koupit mechaniku externi na USB. Jakou by jste mi doporucili. Oni vsichni tvrdi ze na notasu to nemam vypalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Tato je utčitě velmi kvalitní ,ale já osobně vlastním tuto a jsem spokojen ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szoteka Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Tato je utčitě velmi kvalitní ,ale já osobně vlastním tuto a jsem spokojen ;). ja bych radsi neco mensiho. takove ty slim, ne 3.5" ma stim nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jak píšu mám Slim a nemám jediný problém. Určitě ňákou od LG nebo BenQ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 já osobně vlastním tuto a jsem velmi spokojen :D takže ji mužu jedině doporučit Samsungy jsou vůbec v elektronice špička, v každém ohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szoteka Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 super ja si vybral tuto http://www.atcomp.cz/zbozi.aspx?kod=2201051198&zb=&word= samozrejme mam VO ceny takze je levnejsi. Tak snad to pofrci vse jak ma. Pokud jsi z OV a okoli napis PM, muzem obcas cosik pomenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jo jo ta nevypadá špatně,tak ať ti slouží 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Mám skoro tu samou, taky exter k notebooku a naprostá paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szoteka Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 dikec moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 super mechanika, o této jsem také uvažoval, tak ať ti dobře slouží :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 super ja si vybral tuto http://www.atcomp.cz/zbozi.aspx?kod=2201051198&zb=&word= samozrejme mam VO ceny takze je levnejsi. Tak snad to pofrci vse jak ma. Pokud jsi z OV a okoli napis PM, muzem obcas cosik pomenit Vybral jsi si mechaniku s funkcí lightscribe , kterou při vypalování na normální DVD naprosto nebudeš využívat a o tuto funkci je zbytečně dražší . Na kvalitu vypalování to naprosto nemá vliv - jenom zaplatíš peníze navíc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Mam otázku. Proč se nedoporučuje pálit na ntbk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Pokud můžeš , tak raději na stolním PC , protože v ntb není tak dobrá vypalovačka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Pokud můžeš , tak raději na stolním PC , protože v ntb není tak dobrá vypalovačka . přesně tak. i když mám notes na hry dobrý, tak vypalovat na něm hry pro xbox i když třeba na verbatimku je vyhazování peněz... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Mě přestala mechanika u PC vypalovat na horší dvd tak to teď vypaluji na notebooku a jede to v pohodě, notebook půl roku starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Mě přestala mechanika u PC vypalovat na horší dvd tak to teď vypaluji na notebooku a jede to v pohodě, notebook půl roku starý. taky si myslim, ze to na ntb nevadi. To bude zas nejaky rozsireny predsudek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 taky si myslim, ze to na ntb nevadi. To bude zas nejaky rozsireny predsudek :-D Žádný rozšířený předsudek . Není řečeno , že na ntb nejde vůbec vypalovat , ale vypalování na slim mechanikách co jsou v ntb je vypalování na dvouvrstvé DVD při starší vypalovačce někdy špatné a po vypálení hra v xboxu nejde spustit - mám s tím už velké zkušenosti zde na foru . Píše že má ntb půl roku starý , takže je to o něčem jiném . Navíc když máš dobrou vypalovačku , tak můžeš bez problémů vypalovat na DVD za 13 Kč : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.