cejen Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Mohl by mě někdo poradit co by mohlo způsobovat sekaní her? Půl hodiny hraju třeba uplně v pohodě a pak najednou hra zamrzne a X musím vypnout. Hry vždy hraju z fleshky ( 8GB ). Někdy to neudělá za celý den, někdy každých 5 miut. Hry jsou pálenky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Buď je hra poškozená nebo xbox pomalu,ale jistě odchází :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Mne sa to stavalo tiez na mojom Jasperovi, dokupil som chladenie http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm a uz mi to facha v pohode ... ked ho dam prec tak po case zase hra vymrzne :-) na hre nezalezi, hral som vzdy harddisku (co si pamatam tak napr. Prototype a BF:BC2 mi zmrzol) RRoD som nikdy nemal, som prvy majitel, Xko ma momentalne asi 16 mesiacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leedR Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Mne sa to stavalo tiez na mojom Jasperovi, dokupil som chladenie http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm a uz mi to facha v pohode ... ked ho dam prec tak po case zase hra vymrzne :-) na hre nezalezi, hral som vzdy harddisku (co si pamatam tak napr. Prototype a BF:BC2 mi zmrzol)RRoD som nikdy nemal, som prvy majitel, Xko ma momentalne asi 16 mesiacov Tak tohle je za ty peníze .. řekl bych hodně užitečná věcička! Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje. Měl bych tedy otázku. Předpokládám, že na nový Slim verze to asi nebude pasovat? Případně, zda je i něco takového i na Slim. Děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pokud ti to dela na novem slimu urcite bych reklamoval . Ale je taky mozny ze mas spatny flashdisk , zkus to hrat z dvd disku jestli to bude delat taky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 na Slimko by som to nedaval, tam je uz predsa len o nieco ina technologia pouzita (45nm) :-) chladic ma aj svoje nevyhody, viac na http://xbox360.rocknroll.sk/?p=184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cejen
Mohl by mě někdo poradit co by mohlo způsobovat sekaní her? Půl hodiny hraju třeba uplně v pohodě a pak najednou hra zamrzne a X musím vypnout. Hry vždy hraju z fleshky ( 8GB ).
Někdy to neudělá za celý den, někdy každých 5 miut. Hry jsou pálenky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.