kozel97 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Vždy jak hraju sezonu za Vítkovice, tak vždy před zápasem se Zlínem, nebo po... Stisknu hrát celý zápas a místo Vítkovice-Zlín se ukážou 2 loga Mladé Boleslavy a hra se sekne. Když nevyjedu do dashboardu hned, sekne se celý xbox. Stalo se vám taky? Co stím? :-( Díky. EDIT: Další a další zápasy to udělají taky, takže vždy rozjetá sezona někde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj. Extraligu na 11 bohužel nehraju už tam jsou až moc trapně,slabě udělaný hráči. Jediné coti můžu zkusit poradit, tak ten pro tebe kritickej match odsimuluj. Todle samé mě párkrát udělala 10 a takle sem to řešil - a za který tým si hrál nato nemělo vliv. Je ale fakt že v 10 sem jednou taky uplně dohrál. Hrál jsem za tým z nhl a přepnul si a zahrál za tým farmářský a už měto nešlo nikdy vrátit :cheesygrin:. Jeto peklo. netušim co to dělá asi před měsícem sem podobnou věc řešil i u Fifi. Každopádně to vždy pěkně nase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 hrál sem celou sezónu za kometu a tenhle problém sem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 a hraješ Be a GM nebo mod sezony ?? mne se to stává u duelu Buffalo - Philly ale pouze v režimu Be a GM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Sezony. GM nejde u O2 extraligy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 mě se děje každou sezonu to samé pouze v jednom zápase kometa - liberec, vždy tam taky naskočí loga mladé boleslavy, funguje pouze jediné a to odsimulovat jeden zápas a už to jede dál bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.