neo.a Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 čaw.. mam problem z PC.. zapnu ho a objevi se mi tady tahle tabulka..: http://2i.cz/8ad73e14c7 a nic se nedeje.. jednou se to nejak zmačklo a načítalo to windows XP ale načítalo to a nic se nedělo.. Prosím help :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 opravdu to nic víc neukáže? žádnou hlášku? může to být špatný disk, podívej se jestli se ti ukazuje v biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 V biosu se koukni odkat to botuje Muze to taky byt poskozenym windowsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 49°C to je bida... mozna spatnej OS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 49°C to je bida... mozna spatnej OS.. To je pravda nejak vysoka teplota.Koukni jak ti to topi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 49° neni zas extrém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Chtel jsem to taky nekdy hodit : http://lmgtfy.com/?q=verifying+dmi+pool+data :D Jak jsem cetl tak asi nejvetsi pravdepodobnosti to muze byt poskozenym systemovym souborem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 muze to byt vadnejma ramkama vyndej jednu a uvidis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Teplotou to rozhedně neni :D Při bootovaní najed do biosu a vyresetuj všechno nastavení :) ...napiš jak si dopadl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 zkus resetovat bios, me to pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 tak v pohodě v pí** hdd,windows a zdroj :DDDDDDDDDDDDD ale uz mi to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
čaw.. mam problem z PC.. zapnu ho a objevi se mi tady tahle tabulka..:
http://2i.cz/8ad73e14c7 a nic se nedeje.. jednou se to nejak zmačklo a načítalo to windows XP ale načítalo to a nic se nedělo.. Prosím help :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.