perrek Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Hi pánové (ale i dámy), napadlo mě že bychom mohli spáchat nějaký turnaj v COD MW2. Viděl bych to na týmy po 3 lidech, hrály by se libovolný mapy s tím, že bychom pravidla dali nějak dohromady. Nejdřív je potřeba vědět, jestli by se našli lidi, co by hráli. nutností je origo hra! tak mi pište kdyžtak, kdybyste měli zájem, zkusíme dát dohromady týmy a pak bychom se domluvili co a jak dál. Jak řikam důležitý je zjistit, jestli by někdo hrál Zatím vidím, že by se hrál S&D, a omezené zbraně. Tak se nebojte a pište :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 I'm in. Pravidlá ESL , čo vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 I'm in.Pravidlá ESL , čo vy na to ? bude to znit hloupe ale mohl bys mi priblizit pravidla ESL? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Já bych to tipoval na omezení perků :) takový lamárny jako last stand a martyrdom se v ESL nepoužívaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Ahoj. Dá se nějak obejít zabespečnení této hry přes multiplayer? Nebo je nějaký návod jak hru hrát multiplayer a nekupovat? Nebo jí musím jenom koupit? (a pak hrát) Přidal bych se pokud by to šlo hackersky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cenich11 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Šel bych ,ale origo nemam... Podporuju hackerský AlterIWnet :-D Jinak bych šel,ale bohužel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 já bych to udělal přes tunngle a bylo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Šel bych ale mam bansteam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Teraz keď mw3 vyšla , nevidím no point v tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Já bych udělal turnaj v MW3 nebo WM1 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.