Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Game.co.uk


Immortal14397

Otázka

Čaute,tak sem projížděl tenhle shop a maj to tam celkem levný a i bych si tam vybral..Ale. Píšou tam tohle: Delivery to Europe costs £2.95 per order and is anticipated to take 3 to 5 business days...Pochopil jsem to tak že pošta stojí 3libry..Nákych 90kč a za 3-5 dní mi to přijde ? Neni to nák podezřele málo když dobírka stojí 100 a je to po česku ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Aha tak to jo :D Myslel jsem že to bude třeba poštovný 200..A neví někdo jak je to s tim CLO a DPH ? Jednou sem čučel na zprávy a tam řikaly že od 1.4 2011 všechno co půjde z USA do česka tak + k tomu přirážka 20% DPH a CLO..Jenom prej ale od 150$. Takže spíš je to asi o tom jak to je zabalený. Něco takovýho že když celníkovi se to nebude zdát a otevře to a najde tam vec co je dražší 150$ tak ještě k tomu CLO a DPH. Je to vůbec zavedený ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Super :D Btw a *****ní otázka. Chci se regnout na tom shopu a zadávam do Postcode (poštovní směrovací číslo) 330 41 .. a píše to Invalid postcode :D Co tam mam teda dát ? 33041 je Plzen a jako co jinýho tam má bejt ? :O

Musis tam dat ceskou republiky a postal cod zmizi....nebudes ho vyplnovat (alespon to bylo reseni u me)

Já mám taky jednu otázku: Přináší registrace nějaké výhody nebo je to jedno?

Bez registrace nenakoupis, musis se zeragistrovat a ucet propojit s kreditni kartou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, premyslim o koupi xboxu ale moc nerozumim verzim a cenam na game.co.uk

konzole s 250gb a hrou Halo http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-250GB-with-Halo-Reach/~r353609/

konzole samotna a drazsi nez s hrou http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-250GB/~r349710/

Proc je ta s hrou lenejsi? Konzole je stejna u obou ze? Jiny tip na dobre misto ke koupi? Jak je slozity hack teto verze xboxu? Jde take o prehrani fw mechaniky?

Moc diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
existuje nejaky eshop, kde zjistim datm vyroby? Nebo uz je nemozne v obchodech najit xboxy s vyrobene pred rijnem 2010? :)

Aby jsi zjistil datum výroby, tak by jsi spíš měl chodit po normálních obchodech. Myslím, že to na žádným e-shopu nepíšou. Já teď v Olomouckým tescu zahlíd xbox 360 arcade, který podle ošoupanosti krabice vypadal, že by mohl být vyroben možná i před říjnem 2009 :D

No tak asi budu muset přes kreditku no :( Já tak nerad platim na netu přes kreditku..Všechno to vyplnování atd.. A když teda zaplatim tak se odečtou peníze přepočtený na libri podle auktuálního kurzu ne ?

Vždyť placení přes kreditku je jeden z nejsnadnějších způsobů. Akorát tam vyplníš číslo karty, datum platnosti a kontrolní číslo. To jsou 3 číselný údaje a jestli ti to vypisování zabere víc času, než jednu minutu, tak bych se hodně divil :) Snadnější je snad akorát ten paypal, kde zadáváš jen 2 údaje ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu