Andelin06 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak co si o něm myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Já si myslím,že pro školu,či cestování naprosto ideální ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 elegantni štyl, baterka dost dobrá a navíc je to docela dost vykonej notes a na cesty bude docela užitečnej, :D:D sám jsem měl možnost ho vyzkoušet a stěžovat si nemohu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jako mini notebook pro nejakou tu lehci praci.Prohlizeni obrazku,videii a na internet idealni.Ale v mini noteboocich si mi nejvice libi Acer aspire one ;) Jinak vydrz docela spusna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andelin06 Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 pudou natom naky hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Nejake slabe hry http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-3150.23264.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Andelin06
tak co si o něm myslíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.