HAcko Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 cego .. mel sem na psp 5.50 gen D3 nešlo se mi připojit na multiplayer ani nešel vytvořit vždycky to napsalo connection failed tak semto hodil na prome-4 a dělá to pořád .. neví někdo co s tim ??:psp: a na net přes wifinu jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Použij plugin PSNLover (jestli zabere): http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010040008 Jinak na 6.20 PRO-B4 Pernamentu PSN jede bez problému - na tvým místě bych zkusil tenhle Update, sám jsem ho udělal na Fatku a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 nemam problem s PSN ale s AdHoc mulťakem ;-) .. ale zkusim to //Edit nejede to .. hlavně mě to štve kvuli GT5 .. u toho psp sem měnil wifi modul daval sem tam z myho staryho psp .. resp. z 1001 do 1004 ... ale podle mě to tim nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jo soráč, blbě jsem to přečetl, ale i tak... Na 5.50 je PSN přes rok bloklý a bez PSN nejde ani Ad Hoc (včetně registrace/přihlášení účtu na PSN kterej je k tomu potřeba) a od toho slouží ten plugin aby ti to zprovoznil i když úplná podpora to není (hází to u několika věcí errory). Btw doufám, že jsem tvůj problém pochopil dobře. :) E:// Zkus s tím pluginem Motor Storm po Ad Hoc, ten mám odzkoušenej (GT nevím jestli má podporu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 no tohle psp mi donesk kamoš že ma v haji displej a tu wifinu tak sem rozdělal moje co bylo v creshy a dal to dokupy .. na mym mi GT5 jely normal na 5.00 m33-4 ale na 5.00 genu to možna nepoede .. tak jedině asi downgrade .. :\\ a z toho moc nadšenej nejsem .. edit// tak sem to downgradnul na 5.00 M33-4 a pořád to nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HAcko
cego .. mel sem na psp 5.50 gen D3 nešlo se mi připojit na multiplayer ani nešel vytvořit vždycky to napsalo connection failed tak semto hodil na prome-4 a dělá to pořád .. neví někdo co s tim ??:psp:
a na net přes wifinu jede v pohodě
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.