4A8georgeCZ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ahoj všichni, chtěl bych se jenom zeptat jestli jste někdo nedával opravit psp že nenabíjelo..popřípadě kolik vás stála oprava..dcl slušně mě vytáčí nabíjení přes usb, díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 zkoušels jinej kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 z kama seš? Za 200 (+pošta) bych ti to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8georgeCZ Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 zkoušel jsem i jinej kabel i tenhle použít k jinýmu a je v háji ta žlutá věc co to nabíjí :) kamarád mi to jednou zkratoval i s baterkou.. :D pustil bych se do toho sám ale nevim na koho bych pak sváděl že jsem to uplně po*ral :D z kama seš? Za 200 (+pošta) bych ti to opravil Benešov u Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 hmm... benešov je daleko, tam se nedostanu. Pokud si troufneš to poslat poštou za 2kila to máš hotový, kdyžtak mi napiš pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
4A8georgeCZ
ahoj všichni, chtěl bych se jenom zeptat jestli jste někdo nedával opravit psp že nenabíjelo..popřípadě kolik vás stála oprava..dcl slušně mě vytáčí nabíjení přes usb, díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.