Lomeli Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 tak jsem viděl video z týhle chystané hry a moc pěkné....četl jsem že by to mělo být něco na způsob god of war.... tak jsem na to hodně zvědavej. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ps3 usercheat 3DS flash card 3DS R4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 tahle hra uz davno venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 :) už je chvilku venku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 No uz od minuleho roku no :D Takze fakt len chilocku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.