usmirr Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Mám na interním disku nakopírované Motorstorm: Apocalypse a Crysis 2 ale ani jedno mi nejde. Mám CFW 3.55 Kneaw a vždy při spuštění mi ps3 píše, že tyto hry potřebují 3.56 frimware! Co musím udělat aby mi to šlo pod 3.55?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atarikk Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 nový multiman umí při prvním spuštění upravit hru na nižší verzi firmware tak zkus tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 usmirr Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Multiman mi nabídne přepsaní param souboru, tak dám Yes ale stejně mi to potom vyhodí error! Nemáš ještě nějaký nápad? Také jsem zkoušel param.sfo přepsat v PC v poznámkové bloku, ale to bylo uplně k ničemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 musis si na kazdou hru stahnout fix kde je upraveny eboot na fw 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coobo Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 musis si na kazdou hru stahnout fix kde je upraveny eboot na fw 3.55 no a keby aj chcel z nejakeho dovodu editovat param.sfo, cez notepad urcite nie! najlepsie asi cez PS3SFOEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dareba10 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj lidi prosim vas poradte mi... Hraju fifu 11 po internetu pres ps3 a normalne kdyz dam nahodny zapas tak to jde ale jakmile dam dat hrat s pritelem, poslu mu pozvanku on ji prijme a kdyz to nabihat do hry tak to napise spojeni ztraceno... Prosim porad te mi cim to je??? Dekuji :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 predpokladam ze to chce online pass... zadat kod (pokud je hra zakoupena jako nova) nebo zakoupit na ps store (pokud tam je). Nebo pritel ma proste spatne pripojeni k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dareba10 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Zdarek, jeste bych se chtel zeptat zkouseli jsme z kamosem na ps3 jit na chat pres sluchatka a ani samotnej chat nam nejde, a kdyz hraju nahodne po internetu zapas ve fife a mam sluchatko tak mi to normalne ukazuje ze mluvim, nemuzu proste hrat jenom s tim kamosem fakt uz nevim jak to udelat nevite nekdo prosiiiiiiiiim vas????? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
usmirr
Mám na interním disku nakopírované Motorstorm: Apocalypse a Crysis 2 ale ani jedno mi nejde. Mám CFW 3.55 Kneaw a vždy při spuštění mi ps3 píše, že tyto hry potřebují 3.56 frimware! Co musím udělat aby mi to šlo pod 3.55??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.