Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

chyba při vypalování.


Denny12

Otázka

Tak zase ahoj, stahl sem si crysis 2 projel sem to abg tam to nic červeně nehlasilo tak snad ok a pak sem to patchnul na wave 3 ale při vypalování v img burn (radej new verze) tak to při dokončovani se my vyhodila chyba no ale rychlost pálení sem si dal 2x a postupoval navodama. ale hodilo to i podruhe chybu :( takže 2dvd pryč. ale naštval sem se a skusil sem to dat do xka a jede to hra běžela sem v2 misi dal sem se ještě nedostal ale když to chci nainstalovat tak to hodi chybu že je furt špinavý disk. tak ale podle mě hra pojede až do nějakeho konkretniho lvl kde bude nějaky bug a hra spadne. nevim no co stym. a mel bych poslat ještě obrazek z abg?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak to může bejt jak ve vypalovačce i dvd..skus třeba levnější si koupit třeba Maxellky..pokud bude výsledek stejnej tak vypalovačku reklamuj.jinak hru nestahuj jeto zbytečný podle abgx to je naprosto v pohodě.taky je možnost že lejzr u konzoli nemusí stíhat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To iso je naprosto v pořádku .Z toho prvního screenu je vidět , že to hodilo chybu v 50 % vypalování , což je přechod na druhou vrstvu a ukazuje to na chybu vypalovačky . Taktéž i při instalaci to hází chybu která ukazuje na slabě vypálené DVD . I když je ta vypalovačka nová , tak nemusí být v pořádku a reklamuj ji .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
U Asusu sem měl vždy problém,vypálilo se pouze okolo 60% a pak chybka..

Zkus vyměnit SATA kabel ,a dát napajení přímo od zdroje (ne přez redukci MOLEX > SATA napájení) ,mě tohle pomohlo

tak mam pata a natvrdo na zdroj.a při take male rychlosti pata snad nevadi xD no už me dochazej dvd. tak ja skusim stahnout třeba shift2 a vypalit, jestly aj to nepojede je jasne kde je problem, asi xD no a pokud to pojede tak znova stahnout crysis. a kdyžtak pak mam dat prvni patch wave 3 a pak abg nebo naopak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Proč to nezkusíš vypálit na jiné vypalovačce když ti to radí ? Tím by jsi zjistil jestli je opravdu chyba v té tvé vypalovačce a ne to pořád zkoušet . To že ti to sice vypálilo celé v clone CD je pravda , ale stejně ti to potom xko nevzalo - tak to není argument že by vypalovačka byla v pořádku . V ABGX se iso kontroluje vždy po stáhnutí a nikdy už ne po opatchování na nižší wave ! V tom případě to hází chybu vždy - protože opatchováním už nesouhlasí s databazí ABGX na netu - takže blbost .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu